היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז שוב התייצבתי היום למעקב זקיקים, הזקיק הכי גדול צריך להיות לפחות 20 מ"מ, והוא 11מ"מ, לפי מה שאני יודעת הם גדלים עד 2 מ"מ ביום, מה שאומר שיכול מאד להיות שהביוץ שלי מגיע הרבה אחרי מה שחשבתי...היום אני ביום ה 12, וגם שיכול להיות שאהייה מוכנה להזרעה רק בשישי ואז נעשה הזרעה אחת במקום 2 בגלל שבת ואני ממש מקווה שזה לא יקרה כי אני רוצה שנעשה את המירב, בקיצור אני סתם קרציה חסרת סבלנות חחחח
10 תגובות
עמוד 1
ג'יסי היקרה מאד מבינה את תסכול ,אבל תהיה אופטימית מאמי ,אני מאמינה שבעזרת השם לקראת יום שישי הזקיק יגיע לגודל רצוי.יום ה12 באמת קצת מוקדם ,כל כמה זמן את מקבלת בדרך כלל? אני שהכל יהיה בסדר ,הכי חשוב מחשבות חיוביות.
אני מקבלת כל 28 יום, אני מאד אופטימית, סתם רוצה כבר לראות שהכל בסדר ולהתחיל כבררררר
מבינה אותך מאד ,אחת שמנסה 8 חודשים מאז הגרידה ,בעזרת השם הכל יהיה בסדר.
גם אני 8 חודשים, מצטערת לשמוע שנאלצת לעבור כזאת חוויה, מאחלת לך שהחודש יהיה שלך, נשיקות