הצגות בגיל שנתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי עם דורצ'וק בהצגה לפי שיריה של דתיה בן-דור (פרפר נחמד) - "מחסן השטוזים של בתיה".
    האמת היא שההצגה מיועדת לגיל 3+ אבל לחברה שלי היו 2 כרטיסים והיא לא יכלה ללכת אז קניתי ממנה את הכרטיסים בספונטניות.

אני הייתי המומה מאיך שהוא ישב יפה, מחא כפיים בדיוק במקומות שהיה צריך למחוא כפיים ואפילו זיהה ושר חלק מהשירים (מי שטוב לו ושמח למשל)
    הוא גם לא הרעיש באופן חריג, רצה לשבת במושב שלו לבד (למרות שמסביבנו רוב הילדים ישבו על ההורים)

הוא לא הפסיק לדבר על ההצגה, שיגע לעומר ודניאל את המח עם ההצגה הזאת, ביקש ללכת שוב להצגה איזה 200 פעם...

בקיצור, אני חושבת שגיל שנתיים זה גיל טוב להתחיל לחשוף להצגות.
    כמובן, תלוי איזו הצגה.
    ואפרופו הצגות:
    היום תוצג בשעה 18:00 ההצגה כובע הקסמים בקנייון שרונית בהוד השרון.
    מי באה?
    אני ודורצ'וק כנראה נלך

7 תגובות
עמוד 1
  • מתוקייייי

• כל הכבוד לדורצ'וק.
    זה נחמד כשהילדים מכירים את השירים.
    אוולין עדין לא זורמת עם השירה בציבור שיש לה בגן.
    אצלינו באשדוד עושים מיני הצגות בחינם בקניון.
    פעם אחת היינו ולא מצא חן בעיניה
    אולי בעתיד כשתתחיל לדבר ולדקלם שירים.
    ככה שזה באמת לא מובן מאיליו ההתנהגות של דור.
    יש לה במה להתגאות:)

דברו איתי בפייסבוק

• [/url
  • גם אני לקחתי את להב בגיל שנתיים להצגה ראשונה, היינו בטובי דובי
    אכן לא כל הצגה מתאימה כהצגה בפעם הראשונה
    וכל הכבוד לדורצ'וק

• תודה בנות!

• כל הכבוד לדור!!!!!!!!!!! איזה ילד טוב וחכם
  • ב"ה

כל הכבוד לדור!!! ממש בוגר............

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה