היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני נמצאת בתקופה של טיפולי פוריות אני כרגע ביום 11 אחרי הזרעה שלישית לקחתי זריקת אוביטרל יומיים לפני ההזרעה ואני לוקח כדורי דופסטון לתמיכה בשתי ההזרעות הקודמות היו לי רגישות וכאבים בחזה שנמשך עד יום יומיים אחרי קבלת המחזור הפעם היו לי רגישות ןכאבים בחזה שפחתו ונעלמו
מישהי אולי יודעת למה ומה הסיבה האם הסיכוי להצלחה יורד
תודה יום טוב ראש חודש טוב ומבורך בשורות טובות ניצן
8 תגובות
עמוד 1
היי ניצן,
קודם כל ברוכה הבאה מקווה שלא תיהיי פה הרבה זמן לגבי הסימנים כולנו גילינו שלא להתחשב בהם כי הם יכולים להעיד על 2 הכיוונים. אז תחכי עוד כמה ימים תוכלי כבר לעשות בדיקה ולגלות כמה שזה מעצבן ואין סבלנות אבל אנחנו פה נעזור לך להעביר את הזמן... בהצלחה
ברוכה הבאה - לשהות קצרה !!!!!
אישית , לי לא היו תופעות של כאבים\ רגישויות בחזה אחרי ההזרעות לא חושבת שאם יש רגישות הסיכוי יירד
חודש טוב לכולנו- לבשורות טובות
כמו שנאמר, הכאבים יכולים להעיד קליטה או אי קליטה של הריון...
תודה רבה בנות יקרות
נחכה ליום חמישי נקווה שיהיה טוב ועד אז שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות