שבוע טוב וחודש טוב אפשר להיצטרף?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה,
    קודם כל זה תמיד מפחיד להשאיר את הילדים בגן חדש שלא מכירים..
    אולי תלכי לגן אחה"צ ותדברי עם ההורים שמוציאים את הילדים משם ותראי מה הם אומרים
    או שיש אתר של גנים שמקבץ הפרטים על הגן עם המלצות/ הערות על הגן. הוא נראה לי נקרא GAN4U
    בהצלחה
  • תודה רבה כל המענה המהיר!!

אכנס לאתר הזה ..
  • באיזו עיר את גרה? אולי יש פה בנות שיוכלו להמליץ לך
  • אני מקרית ביאליק..
    יש מישהי באיזור??
  • אני ממעלות,
    לא יוכלה להמליץ לך.
    רק רציתי להגיד שיש לך שם מקסים

• חחח
  • אם זה לא נראה לך תמשיכי לחפש...
    זה באמת אף פעם לא קל... בכל גיל זה
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה לפורום!!!
    אין לי מושג לגבי המקום שאת מתארת כי לא ראיתי אותו, אבל לדעתי מאוד חושב הרושם הראשוני, אם לא נראה לך אז לכי לחפש עוד מקום ועוד מקום!!! אני רק אומרת לך שזה לא יהיה קל כי אין דבר יותר קשה מלמצוא תחליף לאמא!!!
    אנחנו שבוע הבא מתחילים את המעון, אחרי שהייתי בחופשה חמישה וחצי חודשים (אני מורה אז אני גם חוזרת כבר לעבודה) אבל יש בישוב מעון מעולה!!! אני כמובן מאוד חוששת כי אני מכירה את הילד הכי טוב, אני מבינה אותו בלי מילים, אבל בגלל שאני סומכת על המטפלות ועל מנהלת המעון אז פחות קשה לי! אני יודעת שהוא יהיה בידיים מעולות!!!!! את צריכה למצוא את המקום הזה! שהוא גם בפיקוח, שהמטפלות יודעות את העבודה ושתרגישי בטוחה כשאת שמה אותה שמה!!!

ומשום מה אני כותבת עם המון בימני קריאה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה