היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מהיום שהגענו עם נועה הביתה הרתחתי מים בקומקום וננתי עד שאחרי 10 ימים הגענו לטיפת חלב אמרו לנו שאסור כי זה נכבה ישר אחרי שמתחיל לרתוח ולכן צריך להרתיח רק בסיר ומספר דקות. מאז אני נוהגת ככה.
השאלה אם כבר עכשיו כשהיא בת 9 חודשים אפשר כבר לעבור לקומקום? ועד איזה גיל בכלל חייבים להרתיח? מתי אפשר לעבור למי עדן והאם בכלל מותר לעשות סימילק על בסיס מי עדן?
אודה מאוד לעזרתכן
10 תגובות
עמוד 1
כשפעם קודמת שאלו כאן..הרבה בנות ענו שנה
אני תמיד הרתחתי בקומקום ... ואז קנינו תמי 4 ולקחתי מורתחים משם.... עכשיו מגיל שנה אני משתמשת במים רגלים מהתמי 4 - ואפילו מהברז כשאין ברירה.... הכל בסדר ברוך ה'
לגבי 9 חודשים אני הייתי מרתיחה בקומקום וזהו. לא הבנתי כלכך את ההסבר של טיפת חלב למה לא בקומקום?
אני מאז שאוראלי בן יום אני נותנת לו מים מורתחים מהקומקום אני עד עכשיו ממשיכה לתת לו למרות שהוא כבר בן שנה כי שאני מרתיחה קומקום למטרנה את המים שנשארו אני מעבירה לקנקן ואז נותנת לו את המים האלו
בדרך כלל נותנים מים מורתחים עד גיל שנה
מרתיחה עד גיל שנה מים מברז לפחות 2 דקות... לפי ספר. ביום הולדת שנה הפסקתי להרתיח והתחלתי להשתמש במים מינרליים
למה באמת לא מהקומקום??? את זה עוד לא שמעתי
אומרים עד גיל שנה.. נתתי רותחים (מקוררים) מתמי 4 תמיד
תודה רבה בנות!
עזרתן לי מאוד
אין לי מושג לגבי הרתחת מים אבל נכנסתי להגיד שהתגעגעתי
שמרית
שמרית אהובתי!!!
גם אני מתגעגעת אבל לא יוצא לי להיכנס הרבה למרות שאני מאוד רוצה.