גני עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות.
    יש לי שאלה לאמהות שילדים שלהם בגני עירייה או גננות.
    ילד שלי הולך השנה פעם ראשונה לגן עיריה, לגן חובה ויש משהו שלא מסתדר לי, לא נראה לי הגיוני שאנו שבוע לפני פתיחת שנת הלימודים ולא קיבלנו שום מכתב מעיריה או גן עצמו, גננת (אין אסיפת הורים או משהו), לגבי שעות פעילות של הגן, מאיזה שעה הגן עובד (שאלה דיבילית אבל....), האם בימים ראשונים נכנסים בהדרגה, כלומר יום ראשון עד 10, יום שני עד 11, כמו בגנים פרטיים?
    אגב, אנו מאשדוד, אז אולי יש עוד הורים מאשדוד שכן קיבלו מכתב מעירייה או לא קיבלו. בקיצור איך זה עובד?

אשמח לתשובות

תודההה
22 תגובות
עמוד 1

• ראשית, אני לא יודעת איך זה עובד באשדוד.....

בעיקרון מקבלים מכתב מהעיירה רק עם האישור שיבוץ. לא זכור לי שרשום שם שעות פעילות הגן.

בדר"כ כל גננת שולחת מכתב להורים וכותבת מעט על הימים הראשונים בגן.

לגבי גני חובה, ממה שידוע לי, מהיום הראשון זה יום מלא!

גני עירייה עובדים מ- 7:30 ועד 14:00, אבל שווה לברר אצלכם בעירייה בכל מקרה

שיהיה בהצלחה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני מב"ש - שעות הפעילות של הגן זה 07:30 - 14:00 ואז מ- 14:00 - 17:00 מתחיל הצהרון (למי שזה רלוונטי). אני מאמינה שזה ככה בכל הארץ...

גם הבת שלי עולה לחובה השנה.
    שנה שעברה יום לפני פתיחת שנת הלימודים, הוזמנו לגן יחד עם הבת שלי, אחר הצהריים (בערך שעתיים) להכרות הגן, הילדים, הצוות וכול'. לא מצליחה להיזכר כיצד קיבלנו את ההזמנה (דואר/טלפון).. בכל אופן, אני בטוחה שישנה אפשרות להשיג את הטלפון של הגן ולהתקשר בשעות הבוקר לגן, אולי מישהו שם כבר יענה ויוכל להדריך (זה מה שאני מתכוונת לעשות בימים הקרובים).

נהוג לערוך ישיבות הורים כמה ימים אחרי תחילת שנת הלימודים
  • תודה על התשובות.
    גם אני חשבתי להתקשר או להכנס לגן, ניסיתי גם להתקשר לעירייה אבל כמו תמיד שם רק ממתינה ואף אחד לא עונה
  • גם אנחנו לא קיבלנו מכתב מהגן בשנתיים הקודמות קיבלנו
    והשנה לא באסה !
  • אני כל הבוקר מנסה להשיג את רכזת החינוך והגברת לא עונה ללטלפון !!!
  • אלינו התקשרו מהגן החדש, הגננת של אור בגן חובה כבר מכירה אותנו, שלחה לכולנו מייל יפה.

זו אחריותה של הגננת לדעתי.....לא דואגת לילדים שהיא הולכת לפקח ולחנך?......תכל'ס מעליב בעייני
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• זה באמת מעליב ומבאס, אין לי שמץ מה שמה של גננת וסעיית, חוץ משם של גן אין לי מושג מה ומי, מתן כול יום שואל אותי מה שמה של גננת ומתי נלך להכיר אותה ולי פשוט אין תשובות....
    האם ביום ראשון הוא נשאר עד 2, בשביל יום ראשון בגן חדש, עם ילדים חדשים, צוות חדש, לדעתי זה יותר מדי ארוך והבנתי שבגן עיריה לא ניתן להוציא ילד במהלך היום מתי שבא לי, לא כמו בגן פרטי שהיתי לוקחת אותו יותר מוקדם.
    כמו שאמרתי מקודם מעליב ומבאס אבל יהיה אופטימית, אולי תתקשר, תשלח מייל, משהו.....
  • בזכותכן התקשרתי לגן הצוות שם
  • אז ככה - הגננות לא מקבלות שכר על שעות מעבר לשעות העבודה מתחילת שנה שעברה שאז החלו ב"אופק חדש" לגנים לכן ארגון הגג של הגננות (הסתדרות המורים(?)) אסר על הגננות לערות שיחות הורים, מסיבות ושאר פעילויות מחוץ לשעות העבודה (שזה פייר לגמרי כי אין שום סיבה בעולם שהן לא תקבלנה שכר על שעות עבודתן)
    ביום חמישי האחרון הגננות קיבלו אישור לעשות ימים פתוחים לילדים טרם פתיחת הגן והן אמורות להזמין את ההורים השבוע, מקווה שההודעה הגיע לכל הגננות בזמן ושכולן תספקנה ליידע את ההורים....

מעבר לזה גני עירייה עובדים משעה 7:35 עד השעה 14:00 כאשר גני יול"א (יום לימודים ארוך) עובדים עד השעה ארבע או חמש).
    גני חובה עובדים מהיום הראשון יום מלא.

• הגננת של דניאלה מהגן עיריה התקשרה אלי לנו מחר בשעה שתי בבוקר יש מפגש עם הגננת הסייעת וכנראה ששאר הצוות לא יודעת עדין איך
    דניאלה מהיום הראשון תיהיה,מלא עד שעה שתיים בצהריים, למרות שהיא בטרום חובה את משולבת בגן השפתי עם ילדי גן חובה שגדולים ממנה בשנה כמעט אך גם יהיו כמה שהם בגילה

• לנו יש שני מפגשים עם הגננת השבוע (טרום טרום חובה ) אחד רק ההורים עם הגננת
    וואחד עם הילד ....
    אתן יודעות עד מתי זה ביום הראשון בד"כ ??? ומתי מתחיל הצהרון?

• שרוני - טרום טרום נשארים עד 10 ביום הראשון ועד 11 ביום השני, ביום השלישי יום מלא. אצלנו הצהרונים עובדים כבר מהיום הראשון

linbar - תיקון קטן... הגננות אף פעם לא קיבלו שעות נוספות! פשוט משנה שעברה שנכנס אופק חדש הן החליטו להפסיק להיות פראייריות (למה מורות מקבלות על זה תוספת ואנחנו לא??)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תמר -לדעתי הן צודקות....
    זו חוצפה שיש דרישה מאנשים לעבוד ללא שכר!
    וגננות עובדות בכל מקרה לא מעט בבית - הכנות, קניות, שיחות עם הורים וכד'...

• הגננות צודקות במיליון אחוז - מישהי מאיתנו היתה מסכימה לעבוד חינם?
    אז הן צריכות לדבר בערב עם הורים להכין תכניות לימודים ליום המחרת וכו
    לפחות בעניין הזה הוגן להצדיק אותן.

הגננת של להב שלחה לנו מכתבים על פגישה אחת ביום רביעי הערב רק ההורים ועוד פגישה בערב ביום ראשון הורים וילדים - אני מאוד מעריכה אותה שלמרות שרוב הגננות פה בעיר מסרבות (ושוב בצדק) להיפגש לפני תחילת השנה , היא כן עושה זאת.

אותי מטריד עניין המעון שפשוט הולכים ביום ראשון בלי הקדמה של שיחת טלפון בלי כלום :-)

• מה הילדים וההורים אשמים בטמטום של משרד החינוך?
    [email protected]

• אני גרה בחולון ואתמול קיבלנו מכתב בדואר למפגש ראשוני עם הגננת...
    להערכתי את אמורה לקבל גם זימון לפגישה עם הגננת

• התקשרתי עכשיו לגן, הם עוד לא שלחו מכתבים, מתכננים לעשות את זה היום, ביום שישי עושים שעה הכרות עם ילדים וגננת, וים שני זה יום רגיל עד 2 בצהריים.

שנת לימודים טובה לכולם
  • קיבלתי שיחת טלפון מהגננת של גל - הזמינה אותנו ליום א' ב- 18:30 מפגש החכרות (אמרה שבמקביל שלחה מכתבים הביתה) איזה כייף
  • גמני עדיין ממתינה למכתב מהגן לגבי פגישה עם הגננת של רון..
    היום אגש לבדוק דואר, אולי היום קיבלנו..

• טרם קיבלתי, וזה מטריד אותי כי יואב עובר לגן חדש,
    ואגב,
    מורות לא מקבלות כסף על ימי הערכות, או על מפגשים עם התלמידים לפני תחילת השנה,
    סתם לידיעתכן....

• שרית - יש להן מספיק ימי חופשה בתשלום כל השנה שאנחנו מקזיים דם בשביל להסתדר איתם......זה פשוט לא פורפרוציונלי למשק וזה מביא לי ת'סעיף כל פעם מחדש.

המינימום לפני תחילת שנה זה יחס קטן להורים ולילדים
    [email protected]

• אורטל, גננות מקבלות בדיוק אותם חופשים

ואצלינו, יואב נכנס לגן חובה, גן חדש, ילדים חדשים,
    ועכשיו דברתי עם הגננת, והיא לא רואה לנכון לעשות מפגש לפני תחילת שנה...
    זה מרתיח אותי!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה