בננות..עדכון מהשטח...יום לפני היום הגדול.......... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממש מפפחיד...מקווה שלא יכאב לייי: ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
13 תגובות
עמוד 1
אולי תתפסי את הביוץ אם את טובלת מחר! מאחלת לך הצלחה בצילום! ושולחת בשביל שתרגעי אופטימיות בחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
פנין?? אולי אני אפספס או אתפוס?? לא הבנתי... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מאמי שלי!! שיהיה בהצלחה!! :) מקווה בשבילך שלא תפספסו את הביוץ - חודש טוב ובשורות טובות מהממת שלי!!
את תתפסי את ביוץ אם את טובלת רק מחר ,בהצלחה מחר מאמי.
/]
תתפסי כמובן! למה שאני אגיד שתפספסי?
את תתפסי את הביוץ אם את טובלת מחר! וואי כמה אני מחכה כבר לבעלי :-)
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
הללואי:)
חחחחחח פניןןן!! יאללה עוד יומיים תורך!!!
גם אני מתגעגעת לבעלי ברמות!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
בהצלחה מותק שיהיו רק בשורות טובות מהבדיקה
מצפים יקרה, תשאלי את הרופא שלך האם זה תקין לעשות צילום רחם על הביוץ. לי דחו את הצילום כי בייצתי מאד מוקדם (ביום העשירי למחזור) וישר עברתי להזרעה. שיהיה הרבה בהצלחה ובשורות טובות!!!
crazy woman!
ממוש שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות!!! אני בטוחה שתתפסי את המחזור
מאמי אני מאחלת לך שתתפסו את הביוץ :) יש מצב גדולל שכן כי את טובלת מחרר
בהצלחה בצילום מחזיקה לך
מאמי שלייייי איך אני שמחה בישבילךךךך !!!
את מתקדמת בצעדי ענקקק לקראת הבייבי ג׳וניור שלך ...