בשר טחון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רעיונות מה ניתן לעשות עם בשר טחון?
    [/url
10 תגובות
עמוד 1
  • פשטידת רועים!!!! יאממממממי
  • פשטידת רועים?!?!
    [/url
  • כן, כן, פשטידת רועים!!!! הכי טעים שיש!!!!!!!! בעלי מטורף על זה והתבנית מתחסלת תוך כמה דקות!!!!

קציצות בשר אני מכינה אני בדרך! כלל ברוטב עגבניות ומגישה עם פסטה. פשוט וטעים:

בקערה גדולה שמה בצל קצוץ, חצי קילו בקר טחון, רבע כוס אורז לא מבושל, ביצה, מעט צנוברים קלויים, מלח, פלפל, מרק עוף, בהרט אם בא לי קצת חריף אני שמה פפריקה חריפה או צ׳ילי מתוק.

מערבבת הכל ושמה במקרר.

בינתיים מטגנת בסיר עם מעט שמן בצל קצוץ, שום, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל, מרק עוף, פפריקה מתוקה+חריפה, בזיליקום. מדללת במעט מים ומביאה לרתיחה. טועמת ומתקנת טעמים.

כשזה רותח יוצרת כדורים מתערובת הבשר ומכניסה לסיר, מנערת מדי פעם את הסיר שהכדורים ישקעו. מבשלת חצי שעה וזה מוכן.

מכינה פסטה ומגישה יחד.

מעדן אמיתי!!!!!
  • הרגת אותי!!!!!!!

רציתי לאכול את המסך!! אני אכין!!! תודה על המתכון!!

עגבניות מרוסקות זה כאילו מהקופסא של 500 גרם נכון?<
    [/url
  • כן, אבל שימי לב שזה לא רסק עגבניות
  • תודה מאמי
    [/url
  • תביאי אני תמיד אוהבת להכין דברים חדשים
    [/url
  • בגדול פשטידת רועים זה שכבת תפוחי אדמה מעליה שכבת בשר טחון ומעל עוד שכבת תפוחי אדמה.

אני מכינה כך:

מבשלת כ10 תפו״א גדולים עד ריכוך. מועכת לפירה ומתבלת במרגרינה בטעם חמאה (או חמאה אם את לא שומרת כשרות), מלח, מרק עוף. כשהפירה מתקרר מעט שוברת פנימה ביצה ומערבבת היטב.
    במחבת גדולה מחממת שמן, מטגנת בצל קצוץ, שום, פטריות, מוסיפה את הבשר ומפוררת את הבשר היטב. מתבלת במלח, פלפל, תבלין לבשר/בהרט כל מה שאוהבים וממשיכים כל הזמן לפורר את הבשר. טועמים ומתקנים טעמים. מבשלים עד שכל הבשר מבושל (הופך לאפור-חום). מורידים מהאש ומניחים להצטנן. לאחר שהתקרר שוברים לתוך הבשר ביצה ומערבבים היטב.

בתבנית משומנת מעט משטחים חצי מכמות הפירה ומהדקים לתחתית, מעל שמים את הבשר ומהדקים. מעל הבשר שמים שכבה נוספת של פירה (כל מה שנותר). מחליקים את הפירה שיראה חלק ויפה. מברישים את החלק העליון בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 45 דקות עד שמזהיב.

לפני שפורסים את הפשטידה כדאי לחכות מעט שתתקרר כי אחרת היא מתפרקת בפריסה. זה החלק הקשה.
  • מה אני אגיד לך?

הרגת אותי עכשיו חחחחחחחח
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה