מחר בע"ה החזרה אחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה תתפללו בשבילי מחר החזרה אחרונה אחרי שכמה נכשלו לא נשארו יותר עוברים מלבד ה- 2 של מחר
14 תגובות
עמוד 1
  • הילה,

אני מתפללת בשבילך שזאת תהיה הפעם האחרונה והמנצחת בע"ה! ומחזיקה לך מלא אצבעות

שולחת לך חיבוקים
  • יאווו הילה אמן אמן ואמן!!!!!! מחזיקה לך
  • המון המון בהצלחה יקירה!!
  • מאמי התפללתי בשבילך - לא הדלקתי נר כי אני מאושפזת אבל התפילה הייתה מכל הלב....

אמן אמן אמן שזה הטיפול שיביא לך הריון....

מלא בהצלחה מחר...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שושה 5

מאמי התפללתי בשבילך - לא הדלקתי נר כי אני מאושפזת אבל התפילה הייתה מכל הלב....

אמן אמן אמן שזה הטיפול שיביא לך הריון....

מלא בהצלחה מחר...

איך את מרגיתה למה את מאושפזת את לא חייבת לענות תרגישי בנוח
  • בעזרת ה׳ שתתבשרי בהריון !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • לבשורות טובות!!

• אמן אמן אמן !!! מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך!!!
  • היי הילוש,

אני מאושפזת בשמירת הריון בגלל צוואר רחם מקוצר - תאומים זה הריון בסיכון ולמדתי את זה על בשרי....

לא נורא יהיה בסדר...
  • קודם כל בהצלחה

מתפללת שזה יצליח!!! אמן אמן ואמן!!!!
  • [quote]פורסם במקור על-ידי שושה 5

היי הילוש,

אני מאושפזת בשמירת הריון בגלל צוואר רחם מקוצר - תאומים זה הריון בסיכון ולמדתי את זה על בשרי....

לא נורא יהיה בסדר...
    [/
    te]
    היי קודם כל תודה על התמיכה מאחלת לך לידה קלה ובזמן הרבה סבלנות אני ימשיך לעקוב ולהתפלל
  • תודה מאמי.... מתפללת גם בשבילך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה