כלב!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום או מחר אני נוסעת לקחת גורה קטנה שהמתינה לי בסבלנות - זו המתנה שלנו לאדיר ליום ההולדת (כן, אני יודעת שזו בעצם "מתנה" בשבילי אבל עדיין).

השאלה שלי: לקחת את אדיר איתי לאסוף אותה? או להביא אותה הביתה ולהפתיע אותו?
    החששות שלי:
    אם אני אקח אותו איתי הוא עלול לרצות גור שלא מיועד לנו (למרות שהוא ראה תמונה שלה ויודע איך היא נראית).
    אם אני אביא אותה ואפתיע אותו הוא עלול להעלב שלא לקחתי אותו או פתאום לא לרצות אותה.

לקחת צ'אנס לויכוח או לקחת צ'אנס שיתבעס אבל עדיין יהיה מופתע?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד להפתיע אותו ולהביא לו אותה ביתה עם סרט נחמד על הצוואר :)
    קחי אותו ביחד לקנות לה מלונה או מיטה אוכל וכיו"ב ...
    מבטיחה לך שהוא ישמח

ושהגורה תסב לחייכם אושר וכיף שלא ניתן לתאר
  • אני הייתי לוקחת אותו

• לא הייתי לקוחת איתי.תביאי הביתה,הוא ישכח מיד שלא לקחת אותו :)
    תקחי אותו לקנות לה קולר נגד פרעושים,שמפו,מיטה רכה ואוכל

• 17

• מה את חופרת? תשאלי אותו וזהו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מנסיון אני נגד, אבל מסיבה שונה. כשלקחנו את הכלבה שלנו בעלי הלך יחד עם הגדול, וזה לא היה טוב. הוא ראה שם כלבים ענקיים ומאוד נבהל מהם. לא כל הילדים רגילים לראות המון כלבים שנמצאים במקום אחד...

יש לי שאלה,
    למה אתם לוקחים דווקא גור?
    את יודעת את ההשלכות של לקחת גור?
    גור צריך לדעת לחנך. האם לקחת בחשבון?
    לפי דעתי האישית עדיף לקחת כלב בוגר, את יכולה לראות את האופי שלו בלי "הפתעות", את לא צריכה לחנך אותו, הוא מגיע "מוכן".
    לא פשוט לחנך גור, זה בערך כמו לחנך עוד ילד בבית, את צריכה ללמד אותו לעשות צרכים במקום המתאים וכדומה...
  • אני היתי לוקחת אותו
  • איזה כיףףףףף לכם

• תודה בנות, והנה העדכון:

יש לנו כלבה בבית (לא רק חמותי חחחחחחח).

אתמול הלך המצבר של האוטו, כבר נראה כאילו לא כלב ולא נעליים
  • א. בהצלחה.
    ב. גם לנו יש גור שלקחנו בגיל חודש אלינו הביתה והוא מתוק שחבל על הזמן בהתחלה קחי בחשבון שהוא עושה את הצרכים בבית וגם אסור להוציא אותם עד שהם לא מסיימים סדרה של חיסונים כדאי לא לקבל מחלות למיניהם.
    ג. אביאל היה מנקה אחריו כל הזמן והילדים קשורים אליו שתביני שאביאל מוציא אותו כל יום כבר בשש בבוקר ומוציא אותו שלוש פעמיים ביום.
    ושוב בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה