היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות ,נכון לעכשיו אין זכר למכשפה אני מרגישה רק מעין נפיחות בבטן תחושת אי נוחות ..לא כל כך רעבה הרבה פיפי..החזה עדיין רך מתמיד...ובכחול לא מוכן שנעשה בדיקה לפחות עד יום חמישי כדיי לא להתאכזב..אני כל כך מתרגשת ולחוצה שמפחדת שבגלל זה המכשפה מאחרת מלהגיע ! מה אתן אומרות ?
12 תגובות
עמוד 1
ובעלול*
שאין מה לפחד!!! גם בעלי לא הסכים ועשיתי בשושו ואחר כך רק ביקש עוד ועוד בדיקה מאושר!!! אם המחזור סדיר אז שחקי אותה אל תפחדיייי
מיכלושית, לדעתי כדאי לעשות בדיקה, ואז תצטרכי להתמודד עם התוצאה, איזה שלא תהיה (אמן שני פסים!!!) אבל לא תהיי שרויה באי הוודאות הזו, שהיא מורטת עצבים כפי שכולנו יודעות...
אתן חושבות שיומיים איחור יראה תוצאה אמינה?ואיזה בדיקה כדאי לקנות?
האמת שאני לא מתה על בדיקות הריון או מקלוני ביוץ, הם אף פעם לא מדייקים ותמיד הם מעוותים את המציאות וגורמים לעצבים וכספים מיותרים. הכי טוב זה בדיקת דם. בימינו לעשות בדיקת דם לגילוי היריון זה לא דבר קשה במיוחד. רק צריך הפניה מכל רופא משפחה (שנמצאים כל בוקר במרפאה) שיכול לתת לך בלי שאלות מיותרות ישר למעבדה שפתוחה עד 9:30 בבוקר, וזה די נוח.
לגבי תחושת אי הנוחות, אני חייבת לומר שהיריון מתחיל עם כאבי מחזור לא נעימים במיוחד כאלה שבאים והולכים ול אין אומץ לצאת ולהיראות, אבל ככה זה היה אצלי. אצל כל אחת זה יכול להיות אחרת.
אני מאחלת לך שהחודש תגידי כל כך הרבה פוווווו שלא ישאר לך אוויר crazy woman!
יום איחור מספיק כדי לזהות , יש כך בדיקות ממש טובות אני אוהבת את מקלון הזהב הביאה לי בשורות טובותתתת וזולה יחסית
מיליוני מיליונים
זה לגמרי מספיק, תבדקי מחר על הבוקר
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מיכלושית תעשי מה שאת מרגישה ואני מסכימה שהמתח לא בריא, עדיף לדעת, מלא מלא בהצלחה ואת גם יכולה לא לספר לבעל, הכי הרבה תהיה לו הפתעת חייו
מיכלי היקרה אני אישית ממליצה לך לעשות בדיקת דם ,מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות.
מיכלושית הכול יהיה בסדר מאמי!!!
לדעתי התוצאה כבר תיהיה אמינה במאה אחוז .. תעשי בדיקה .. אני אוהבת את מקלון הזהב בדיקה נוחה וזולה