-
קודם כל - בהצלחה מותק

אין לי מושג בפרטי , אשמח גם לקרוא מה שהבנות ירשמו
תוכלי אפילו לתת לי טיפ - איך מבקשים החזרים ? אאת משלמת ושולחת את הקבלות ? או שיש הסדר איתם שישר התשלומים "עליהם" ?
כל עצה שאת כבר יודעת בפרטי..... אשמח

-
אני משלמת בפרטי 1200 על שאיבה והחזרה ברור שגם מעקב .
300 על טופס 17 ( צריך 2-3 אז כול טופס זה 300 )
ועל מפגש איתו שבו הוא נותן את הטיפול 850 ( שיש החזר בסביבות ה550 )
על ה1200 אין לי החזר וגם לא על הטפסי 17 .
את משלמת יותר ממני ב600 ש"ח יותר מי הרופא שלך ?
הרופא שלי הוא פרופסור לברן שהוא נחשב אחד הטובים .
בהצלחה

-
לי הרופא הפרטי עולה 1800 ש"ח שעליו אני אמורה לקבל החזרים של כ-600 ש"ח מהקופה בגלל שמגיע לי ייעוץ באופן פרטי דרך המושלם, הרופא מין הסתם צריך להנפיק קבלה על ייעוץ ולא על טיפול, ועם ה-1200 ש"ח הנותרים אני אפעיל את הביטוח הפרטי לקבל עוד החזר, לדעתי זה עוד 600 ש"ח דרך הביטוח. כמובן, בהצגת הקבלות.
היום דברתי עם הביטוח שלי הפרטי שאמרו לי שגם על התרופות מגיע לי החזר, אני עדיין במו"מ איתם כי לפי טענתם לא מגיע לי כלל כיסוי בגלל שהתחלתי הזרעות במאי ורק עשיתי את הביטוח בינואר, וזה 180 יום תקופת ההכשרה (6 חודשים), אני אקח אישור מהרופא לשלוח להם. (לטענתם התגלתה הבעיה לפני תחילת הביטוח)
לגבי הטיפול עצמו, ללא קופ"ח עולה 15000 ש"ח וההשתתפות העצמית שלי דרך הקופ"ח זה 600 ש"ח בלבד, שעליהם גם דרך הביטוח הפרטי אני אמורה לקבל החזרים.
הכל כמובן בתאוריה, כי עוד לא התחלתי טיפול ראשון. אני אמורה חודש הבא להתחיל באסותא, למרות ששמעתי שמח' IVF בבלינסון לא רעה בכלל, וזה ציבורי.
זה מה שאני יודעת נכון לרגע זה, חודש הבא שאני אעשה טיפול ראשון בע"ה אני אדע יותר ואשמח לשתף אותך בפרטים.
-
הרופא שלי זה פרופ' פרחי, לדעתי הוא עובד יחד עם לברן בבלינסון.
-
היי בנות,
אני אמורה להתחיל הפריות חודש הבא
ורציתי לנצל את ההזדמנות לשאול אתכן כמה שאלות בעניין
כולכן מדברות על פרטי..למה? יש סיבה שאתן לא רוצות לעשות את זה דרך הקופה?
ואם אני עושה דרך הקופה מישהי יודעת אולי מה עלות לטיפול אחד?
את הבדיקות של גדילת הזקיק אני ממשיכה לעשות בקופה?
או שאני צריכה ללכת בכל בדיקה לבית חולים מהרגע שהתחלתי לעשות IVF?
אני ממש לחוצה לקראת הטיפולים האלה ואין לי הרבה מידע לקראת מה אני הולכת..
עשיתי עד היום 3 הזרעות אבל לפי מה שאני מבינה זה ממש לא אותו דבר..

-
היי אפרת,
אני גם לא עשיתי IVF ויש לי את הראשון חודש הבא, אני גם לא כ"כ מבינה, אני יודעת שאם את עושה בציבורי אז זה כמעט ללא עלות חוץ מהתרופות כמובן.
יש בנות שאני פוגשת כל בוקר במעקב הזקיקים והן נמצאות בפרטי באסותא והן באות עדיין לזקיקים בקופ"ח...
חוץ מזה תראי מה כתבתי למעלה, זה מה שאני יודעת...
שאני אעבור את זה בפעם ראשונה אני אדע יותר
-
שושי אני עושה גם באסותא .
אם אתן רוצות לדעת יש מרפאה שנקראת מרפאת שלושת הפרופסורים
שבה מטפלים לב רן , משיח ועוד רופא ששכחתי את שמו .
שלושתם נחשבים הכי טובים בתחום .
והמרפאה הזאת כאילו פרטית אבל במחיר מוזל כי כול אחד מהם יכול לבצע את ההחזרה ורופא אחר מהם את השאיבה וכו' .
אבל שלושתם תותחים אז מה זה משנה מי עושה את ההחזרה או השאיבה ?
והמחירים שלהם הבנתי יותר זולים !!!
אז אולי שווה לנסות ?
בבית בית חולים ציבורי זה כמו שוק !!!
-
אני מסתדרת עם השוק שלי

שוק סורוקה
בעצם רק בגלל שאני מסתכלת על הפרוצדורות שצריך לעבור בשביל פרטי והכסף הפרטי שצריך להוסיף - מקווה שלכל מי שמתחילה עכשיו IVF זה לא ייקח יותר מפעם אחת!!!! ובפעם הזאת נתברך

ולא נצטרך להחליט אם זה מספיק טוב לנו או לא......
אם היה יותר מידע! זה היה פגז!! למי לפנות בכללית מושלם למשל , מאיפה מקבלים החזרים , אם זה לפני טיפול או אחרי וכו וכו (כל השאלות שאפילו עוד לא עלו לי)
תנו טיפים !

-
החזרים את מקבלת אחרי טיפול .
את פונה לקופת חולים שלך ומגישה שם את הקבלות והם שולחים את זה ותוך חודש חודשיים את מקבלת החזר לחשבון .
תתקשרי כוכבית 2700 תפני לכללית מושלם ושם את יכולה לשאול אותם לגביי מה שמגיע לך החזרים .
בהצלחה

-

תודה רעיה
-
בכייף

-
הי מתוקה!!!
קודם כל אני ממש מתרגשת בשבילך שאתם עולים כיתה, זה משפר משמעותית
את הסיכויים להכנס להריון ומאחלת לך המון המון בהצלחה
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
-
שיר מה זה הביטוח הפרטי ? איך עושים במה הוא עוזר ?
שווה לעשות בשביל הטיפולים?
-
שיר תודה מותק! רק לא הבנתי מה זה לחלק ל-2 ייעוצים? התכוונת לגבי ההחזרים של הקופ"ח? לא הבנתי, תסבירי ליייייייי!!! אני לא רוצה לצאת חומוס ולגלות שלא היה לי את כל המידע ביד!
רעיה - לגבי ביטוח פרטי, זה ביטוח בריאות לכל דבר שבפנים יש את הסעיף של טיפולי פוריות, כמו בכל כיסוי של מחלה קשה (שלא נדע ה' ישמור!) ברגע שאת עושה את הביטוח הפרטי את מצהירה שאת כמובן בריאה לגמרי, במקרה שלך את חייבת לצהיר שיש לך בעיית פריון, וכמובן הביטוח לא מכסה כי זאת בעיה "ידועה".
לדוגמא - אם חולה לב (חס ושלום) הולך ועושה ביטוח פרטי, הביטוח יכסה לו כל המחלות האחרות שלא קשורות לבעיות/ניתוחי לב.
לכן ציינתי באחת ההודעות למעלה שהביטוח עכשיו משחק איתי משחקים, של מתי נתגלתה הבעיית פיריון שלי, אם זה היה בתוך תקופת ההכשרה (מאין תקופת מבחן/המתנה של הביטוח כדי באמת לוודא שאת לא חולה בכלום עד שהם מתחילים להפעיל את כיסוי הביטוח), אני עשיתי את הביטוח הפרטי דרך העבודה שלי ב-01/01/12, תקופת ההכשרה היא 180 יום (חצי שנה) והתחלתי הזרעות במאי, ז"א חודש לפני סיום תקופת ההכשרה, לכן הם ביקשו אישור מהרופא מתי נתגלתה הבעיה אצלי.
כמובן אני הולכת לרופא שלי שיגיד שהבעיה התגלתה ביוני-יולי, ואם הוא לא ייתן לי אני לא אלך אליו לפרטי...נכון אולי זה מגעיל מצידי אבל לא מעניין אותי!!! מדובר פה על הרבה כסףףףףףףףף!!!
-
, כן התכוונתי להחזרים של הקופה...
הרי מגיע לך 3 או 4 ייעוצים בשנה (תלוי בקופה)
אז לי הוא חילק את ה-2500 ל-3... 2 ייעוצים והחשבונית השלישית הטיפול..
בנוסף בהחזרות הוא רשם ייעוץ על שם בעלי וקיבלנו החזרים גם על בעלי...
לי לצערי אין ביטוח פרטי וחבל שכך... אבל עכשיו אעשה שיהיה, זה מצויין
רעיה, כדאי מאוד לעשות ביטוח פרטי, בהראל למשל...
יש המון החזרים וסיבסודים בנושא של פוריות ובכלל בדיקות הריון וכו׳...
אגב, את מטופלת בפרטי או ציבורי?
בננות המון בהצלחה!!!
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
-
בנות יש רופאים נהדרים
בקופות חולים שהם לא לוקחים הון כסף !
למה לא לנסות אותם ?
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
-
לגבי ביטוח פרטי - לדוגמא בהראל יש תקופת המתנה של 180 יום....וגם אם יש בעיה שידועה מראש יש להודיע מראש....והם יכולים בסוף לא להחזיר כסף כי מדובר במשהו שהיה קיים לפני שעשית את הביטוח - לכן חשוב לשאול את השאלות לפני שעושים את הביטוח הפרטי.
-
אני עברתי הכל באסותא רמת החייל דרך הקופה שילמתי 600 שח וטופלתי עי הצוות הנהדר לא ראיתי שום צורך לקחת מישהו פרטי בגלל שלכאורה לא היה ברור מה הקושי אצלנו. היחס היה נהדר מכל רופא שניכנסתי אליו והעיקריים היו זיידמן ואליצור. אני חושבת שזה עניין של תחושה אם זה עושה לך טוב ללכת על פרטי ולהוסיף עוד 600 שח אז לכי על זה והכי חשוב בהצלחה

-
ריידס, יש אופציה ללכת רק על מקום פרטי ולא רופא פרטי?
-
אז זה מה שאני עשיתי קיבלתי את אסותא כמקום פרטי אבל לא רופא פרטי אלא טופלתי על הצוות הגשתי להם טופס 17 שהקופה מממנת את הטיפול כולו ואני שילמתי 600 שח לכל מחזור שאיבה ו300 שח בלבד להחזרת מוקפאים.
הצוות זה צוות של ארבע רופאים כל אחד מעולה בפני עצמו ההחזרה האחרונה עשה לי דר אליצור קיבל אותי לראשונה פרופ' שולמן וזיידמן המקסים היה בין לבין, הרגשתי הכי טוב שאפשר בחיי חוויה מתקנת לקופה בעלויות סבירות לגמרי.
-
ולגבי מעקבים? איפה עשית? באסותא או המשכת בקופ"ח?
זקיקים, מרשם לתרופות וכו'?
-
הכל הכל הכל באסותא מעקבים, הנחיות, בדיקות דם, הכל עובר לאסותא את פותחת שם תיק ונפרדת לשלום מהקופה ברוך השם

.
-
שושי מאמי
המונים של בהצלחה !!!
לא משנה איפה תעשי ואיך תעשי
את אוטוטו מעדכנת סרגל הריון
חלאס עם השלילי הזה !!!
מעכשיו חיובי 2 פסים
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
-
אורטל יה נשמההההההה!!! תודה!!!
-
היייי בנות,
אני עשיתי הכל פרטי, רציתי שרופא אחד יטפל בי וידע בדיוק איך הגוף שלי מגיב... מה גם שבפרטי אין המתנה אפשר לעשות טיפול אחרי טיפול....
לי עלה 2000 שח לשאיבה + החזרה ורק החזרה 1200. הרופאה שלי חילקה לי כל טיפול לייעוצים על שמי ועל שם בעלי וקיבלתי החזר כמעט מלא...
העניין שיש לי ביטוח בריאות בהראל (למזלי לפני שידעתי שאני צריכה טיפולי פוריות) ולכן זה ממש טוב כי גם שם יש החזר על ייעוצים.
מה גם שהמדינה די הגבילה אותנו לשני ילדים ולכן אם נצטרך טיפולים בילד שלישי והילך (הע״ה) זה תשלום מאד מאד גבוה לכל טיפול ומי שיש לו ביטוח פרטי יש השתתפות כמעט מלאה!!!
הבעיה שמי שעושה ביטוח אחרי שהתחיל טיפולים הנא חייב לדווח ואז מחריגים את ענין הטיפולים.....
ב ה צ ל ח ה !!!!
-
שלום לכן,
קראתי את השרשור שלכם לגבי החזר בביטוחים-
השאלה שלי - אם אני מבוטחת בביטוח מסוים עוד לפני שנתגלו כל הבעיות ורוצה להרחיב אותו ומצהירה אודות הטיפולים - זה נחשב להחרגה? הביטוח המורחב לא יכסה את זה?
-
בשמחה שושי ומלא הצלחה מותק מכל ה-

-
אין לי מושג תבררי איתם...
-
מחכה28,
כן זה נחשב להחרגה, זה כמו לעשות/להוסיף ביטוח על מחלה (חס וחלילה) כשכבר גילו את המחלה, הביטוח לא מכסה!
ממש דבילי, אבל כל הביטוחים מכסים את התחת של עצמם...