היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות לפני שבועים רשמתי פה שבשבוע 32 לא התהפך לי והעובר עכוז. עכשיו אני שבוע 35 איזו הפתעה נעימה שהעובר התהפך. מאוד דאגתי להנתח פעם שניה..בלידה הראשונה לפני שנה וחצי היה לי עכוז ועברתי ניתוח קיסרי וזה בהחלט לא נעים. עכשיו אני שמחה שכרגע לא צריכה לעבור ניתוח, אבל פתאום נכנס לי ג'וק בראש מה אעשה איך אסתדר בלידה ואם פתאום יהיה ניתוח חירום וכאלו. לפני שנתיים הייתי בקורס הכנה ללידה ואני לא זוכרת כלום. יש כאלו שאומרים לי שכדאי לעשות ניתוח כדי שלא אסבול בלידה ומה אני צריכה צירים וכל הבלאגן.. אבל בינינו בקיסרי פותחים לך בטן ורחם וההתאוששות מאוד קשה. יש לי זכות כאישה לחוות כאישה לידה רגילה וזה דבר טבעי אז למה לשבש. נכו אני צודקת?:-)צריכה קצת תמיכה.
בתור אחת שילדה לפני 9 ימים בניתוח קיסרי כי עוברית היתה עכוז, יכולה להגיד לך מזל טוב שעובר שלך התהפך
מזל טוב! כן סיעודי לגמרי אחרי קיסרי. אי אפשר לשבת, להשתעל..קשה לתאר. לא מבינה איך נשים מבקשות קיסרי.
ברווורררררררררררר שאם יש לך אפשרות ללדת רגיל ולא קיסרי אז רגיל לפחות לנסות אני הריון ראשון ילדתי קיסרי וזה היה סיוט חיי הפעם מקווה בע"ה ללדת רגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה שיהיה גם לך בהצלחה!
תודה שיהיה גם לך בהצלחה!
ברור שאת צודקת גם אצלי לידה ראשונה היתה קיסרי בגלל עכוז לידה שניה לצערי היתה גם קיסרי אבל לא בגלל עכוז אלא בגלל שהגעתי לשבוע 41 ללא התהפכות לידה טבעית - ואחרי קיסרי אחד אין זירוזים, ולכן עברתי שוב קיסרי
אני אחרי לידה ראשונה קיסרי (חירום) לידה שנייה רגילה עכשיו מתפללת שאני אצליח ללדת גם רגיל.
כמו שאנסטסיה אמרה - שני עולמות שונים. אחרי היקסרי
בוודאי מחזיקה אצבעות! ראיתי כאן שמישהי כתבה שאחרי קיסרי ראשון אין זירוזים.. מה זאת אומרת? לא יהיה ניתן לעשות זירוז לידה כי עברתי לידה ראשונה קיסרית?
בוודאי מחזיקה אצבעות! ראיתי כאן שמישהי כתבה שאחרי קיסרי ראשון אין זירוזים.. מה זאת אומרת? לא יהיה ניתן לעשות זירוז לידה כי עברתי לידה ראשונה קיסרית?