אני כלכך עצבנית!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כוסעמק חייבת לפרוק אתן לא מבינות כמה אני עצבנית!! הפכתי עולם אבל באמת הפכתי עולם כדי ללכת עם אגמי היום ללב המפרץ כדי שתצא קצת מהבית (כדי לראות את סיון בעיקר חחחחחח)
    אבל כלללללללללללל העולם המחורבן החליט שהוא יוצא??? דחיל ראבק מה קרה?? מה זה???
    למה מי גירש את כולם מהבית???
    שעה להגיע שעה למצוא חניה להיות חצי שעה עם הילדה וללכת כי היא כבר עצבנית ועייפה.. איך לא אני מתה להישפך היא לא תהיה עייפה???

זהו פרקתי!!!!

לפחות ראיתי את האחייניות המהממות שלי ואת אמא שלהן המהממת!!!
    ואת יוליה עם איראנה לא אין דברים כאלו כמה שהיא מתוקה!!!

9 תגובות
עמוד 1

• אוייייייייייי

בהחלט מעצבן ומתיש אך עכשיו לאן שלא תלכי הכל עמוס
    בכבישים בקניונים בחנויות כאילו אין מחר
  • אין ככה זה

• העיקר שאתם בבית

• אכן יותר מדי אנשים
  • חחחחחחחחח. לא אין את קורעת
    נכון קשה מעיק ומעצבן אבל בסופו של דבר זמן בילוי עם הילדים צריך למצות את המיטב
    אנחנו רק עכשיו בדרך חזרה
    אני גמורההההההההההה אי אפשר היה להוציא את הבנות משם
    קנינו פיצה בדרך ועכשיו נלך לאכול ביחד בבית

לגבי אגמגול ידוע כבר שאני מאוהבת בילדה המעלפת הזאת

אבל יוליה אני חייבת לומר שאריאנה ילדה קסומה מהפנטת מעלפת - היה כל כך כיף להכיר וסליחה שלא היה לי כל כך זמן הייתי חייבת להיות דרוכה בלי סוף על הבנות

תודה שבאתן אני הייתי חייבת קצת לצאת וחברה

• תודה מאמי
  • מזל שלא באתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה