אני מרגישה כלכך לבד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל החודשים האחרונים - אני חושבת מחודש אפריל-מאי לערך..
    בעלי עובד משמרות לילה, ככה שאני רואה אותו 10 דקות בבוקר בדיוק כשאני יוצאת מהבית והוא נכנס ונהפוכו עוד 20 דקות כשאני חוזרת מהעבודה והוא יוצא..
    בשבת הוא גמור מכל השבוע של העבודה ופשוט ישן עד כניסת השבת- עושים קידוש וחוזר לישון, ושוב יוצא לעבוד במוצ"ש..
    ניסיתי להסביר לו שאני צריכה אותו ושינסה אוליי לתת שבוע מכל החודש משמרת בוקר, אך התפקיד שלו בכיר יותר שם, והוא כרגע בתקופת לחץ בעבודה וכמה שלא ניסה, הוא לא הצליח להשיג משמרת בוקר.. מה שכן,הוא גם טוען שכרגע זה הזמן לעשות את הכסף, כי אחרי שאלד בעזרת ה' ,הוא כבר לא יעבוד כלכך לילות והמשכורת תשתנה ועכשיו זאת התקופה החמה שצריך להרוויח בה יותר (משמרות לילה מכניסות עוד 3000 שקל לערך בחודש יותר ממשמרות יום)
    אני אציין שהוא גם לא כלכך מבין אותי למה אני לבד ולא מבין למה אני מתוסכלת.. ומתעצבן למה אני לא מבינה אותו שהוא לא יכול לשנות משמרות בחודשים הכי עמוסים של הקיץ.
    ניסיתי להסביר לו שאין לי חברות כמו פעם(הסבר בהמשך..)
    גם כמה אפשר לישון בודדה מוקפת כריות?!
    אבל הוא בשלו..(ויש הרבה בדבריו שהוא צודק.. פשוט קשה לי)

כל ערב אני לבד.. מול המחשב.. או הולכת לקניון להסתובב בין חנויות של קטנטנים ובגדים,
    אבל כמה כבר אפשר ללכת לקניון עם עצמי?!

שלא תבינו לא נכון, אני מאוד חברותית ויש לי מלא חברות..
    אבל מאז שאני בהריון,והפסקתי לעשן, והפסקתי לשתות, הבנתי שהחברות שקרובות אליי -גם מבחינת מרחק , זה כל מה שהן עושות. יוצאות למסיבות ומשתכרות..וכנראה שהן לא כאלה חברות קרובות..

פעם הייתי יוצאת איתן לפאבים, אבל היום אין מצב שאעשה זאת לעצמי ולקטן שלי..
    כל מה שנשאר לי זה להיפגש איתן לאכול.. שגם לזה אין להן כלכך כסף.. וגם כמה אפשר לאכול.!?! הן מעדיפות לצאת למסיבות בכסף הזה (אציין שאני בת 24,והן בגילי,רווקות ופחות בוגרות ממני..)

מהעבודה שלי יש אחת שקרובה אליי יותר, אבל בגלל שאני מנהלת שם,אז אני צריכה לשמור על דיסטאנס מסוים מעבר לשעות העבודה, וגם אציין כי היא דתיה-שומרת שבת ,לא שזה מפריע חס וחלילה אבל בשבת היא לא יכולה לנסוע לשום מקום להסתובב..

המנכ"לית של החברה גם קרובה אליי,אך לא אוכל להיפתח אליה כמו אל מישהי מחוץ לעבודה..ושאר הבנות שבעבודה אימהות לילדים שאין לי כלכך משותף להן בנות 40,50 -או גם שומרות שבת ,שוב אותו עיניין..

החברה שהכי קרובה אליי גרה בבת ים ועברה לא ממזמן לבית שמש ככה שלהיפגש איתה עכשיו יהיה עוד יותר סיוט,היא גם אמא לתינוקת בת 6 חודשים, ככה שקשה לה הנסיעות הארוכות עם הקטנה (היינו נפגשות פעם בחודשיים-שלוש לערך - היא חברת ילדות קרובה שלי) ולי אין איך לנסוע אליה כי בעלי עם האוטו בערבים.

בקיצור אני מוצאת את עצמי לבד!!! כאילו אין לי חברות, והן לא היו חברות באמת.. לפעמים אני בוכה מרוב יאוש...

אני מחכה כלכך לקטן שימלא אותי.. וימלא את עולמי וגם את זמני..
    נמאס לי להיות לבד
12 תגובות
עמוד 1
  • אוי... כמה שאני מבינה אותך.
    בעלי גם עובד שעות לא שעות, ולנו כבר יש ילדה שהוא פשוט לא רואה בגלל השעות המחורבנות האלה...

אז עצה אין לי כ'כ לתת לך, חוץ מלהמשיך לדבר, לשפוך ולהציף את הרגשות..

אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אם את צריכה חברה, לדבר, לבכות, להיפגש, אנחנו לא מפחדות מקצת נסיעות מדי פעם..

הפייס שלי Jenny Leshinski

• מאמי אני מבינה אותך...
    בעלי אמנם לא עובד לילות אבל הוא עצמאי ויש ימים שלמים שאני פשוט לא רואה אותו.
    ומעבר לזה אחת לחודש וחצי הוא נוסע לשבועיים וחצי לסין ואז אאאאאאאהההההההההההההה

אפשר להשתגע!!!

מוזמנת לחפש אותי בפייסבוק Maya ben jonathan

מאיפה את?
  • תודה בנות על העידוד..
  • אל תדאגי, עכשיו את אולי קצת לבד וההורמונים בטח לא עוזרים לכל המצב, אבל חכי... בקרוב תחבקי משהו כל כך מדהים וממלא שתשכחי הכל ולא תביני מה היו שווים החיים שלך בלי היצור הקטן הזה...
    תתמקדי בזה ותנסי להנות בינתיים מהזמן הפנוי- עוד מעט לא יהיה לך
  • השעות שלי לא שעות.בעזרת השם כשהקטן יגיע לעולם לא יהיה לך משעמם כי לצאת איתו לפארק זו חוויה בפני עצמה.אפילו לשבת ולקרוא את המגזין שאת קונה לעצמך בזמן שהוא ישן באויר הנעים.
    לא נשאר הרבה זמן.
    בקרוב מאוד הוא יגיע.

דברו איתי בפייסבוק
  • הזמן האחרון נראה כמו נצח ....
  • החודש האחרון תמיד הכי ארוך.

דברו איתי בפייסבוק
  • אוי איזו מתוקה את!
    את מזכירה לי את עצמי בתחילת ההריון של הבן שלי - בת 20 וקצת, כל החברות עדיין בראש של מסיבות, בעל שעובד נונסטופ..
    אני זוכרת כמה שזה קשה..
    איפה את גרה עכשיו באיזה אזור?(מקווה שלא שאלו כבר חח לא קראתי את התגובות)
    מה שכן אני יכולה להבטיח לך זה שכשהפיצי ייצא לאוויר העולם את תהיי עסוקה איתו מאוד ויהיה לך המון כיף!
  • אוקיי עכשיו ראיתי שאת אשדודית חח..
    כנסי אליי לפייסבוק , אני אמנם באר שבעית אבל בכל זאת :)
    Tali jennifer netanel

• טלי , בעלי באר שבעי במקור.. אז יוצא לי לעיתים קרובות יותר לנסוע לשם לחמותי..

ככה שבאר שבע זה
  • טלי בשבילך אני גם מוכנה עד באר שבע
    כפרה עליך:)
    יאלה במפגש הבא את מגיעה!!!!!!!!

דברו איתי בפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה