מנסה לגייס את כל משאבי הסבלנות שברשותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, מה אתן אומרות? בשנים האחרונות היה לי סה״כ מחזור די מסודר, עם תזוזות של יום-יומיים לפה או לשם.. חודש אחרון- איחור של שבועיים, שבסופו לקחתי פרוגסטרון, כך שהתעבתה הרירית, וכשהפסקתי התחיל הדימום.. עכשיו אני ביום 26, ביום 18 עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי לביוץ, מחר אני אמורה לעשות שוב..
    די מלחיץ אותי העסק.. אני מרגישה שהגוף שלי משתגע... למישהי עוד זה קרה??
    הרופאה שמצאתי פה באזור (אני חדשה באזור מגוריי..) לא כל כך מנדבת הסברים, היא רק אמרה משהו על זה שיש מצב שאני לא מבייצת באופן טבעי.. אני מתוסכלת! וגם מתלבטת אם שווה לחזור לרופאה המקסימה שלי, שהנסיעה אליה אורכת כשעתיים...
9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תמרה אני ממש מסכימה עם פנין, צריך חיבור עם הרופא, סה"כ כמו שאומרים ידע זה כוח וידע זה גם רוגע...היכן את גרה ובאיזה קופה את?
  • דבר נוסף, אל תכעסי על הגוף שלך, תאהבי אותו, ונסי להיות רגועה, היום יש פתרונות להכל, גם לביוצים חמקמקים - אם בכלל יש בעיה, מצאי רופא טוב ותתחילי לברר, חיבוק
  • קודם כול מסכימה עם הבנות
    חייב רופא טוב שאת מאמינה וסומכת עליו
    לגהי הביוץ גם לי הביוץ לא תקין הזקיק היה גודל אבל לא לגודל המתאים
    ובגלל זה נטלתי חודשיים כדורי איקקלומין והכול היה בסדר היה אחלה ביוץ
  • תודה בננות! אני מסכימה איתכן לגמרי, מה גם שאני ממש אוהבת את הרופאה המקורית שלי. ג'סי- כיום אני רעננית, וחברה במאוחדת.. יש מצב שאני אחזור אל הקודמת למרות שהיא בירושלים, ואנחנו ללא רכב...
    בינתיים עשיתי הבוקר בדיקת דם נוספת.. נראה מה יהיו תוצאותיה..
  • תמרה היקרה מצטרפת למה שבנות אמרו לך ,מאד חשוב רופא טוב ותומך במצבינו ,אני את אמת גם נוסעת לעיר אחרת בשביל רופא ,אצלי זה יותר קרוב בעיר סמוכה ,אבל אולי תחפשי באיזור שלך רופאה אחרת ,לנסוע לירושלים זה קשה .אבל מידי פעם אם אצא לך גם תבקרי אצל רופאה הישנה שלך ,לקבל עוד חוות דעת .

/]
  • גם אני מצטרפת לבנות צריך רופא שלא מתביישים ממנו ופתוחים איתו
    מי זה הרופאה מירושלים? אני מירושלים

• ד"ר גלית אלגביש. מצויינת וגם מאד נעימה ואנושית!!

כיף לך!!!! אני כל כך מתגעגעת לירושליםםם!!!!
  • אין לי מה להוסיף המקסימות אמרו הכל
    מה שיש לי זה מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה