שלום לכולן! חדשה בפורום :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום יקירות! שמי דינה ואני נשואה ואמא לילדה מקסימה בת 5 וחצי. עם הילדה נכנסתי להריון מיידית. פשוט הפסקתי גלולות ומחזור הבא כבר לא קיבלתי כי הייתי בהריון.
    לפני שנתיים הכלתנו אני ובעלי להרחיב את המשפחה ולהביא אח או אחות לנסיכה שלנו.
    לאחר ניסיון של שנה פניתי לרופא נשים כדי לבדוק את הסיבה של אי פיריון שלנו.
    עברתי בדיקות שאמרו שאצלי הכל בסדר ואז שלחו את בעלי לבדיקת זרע. התוצאות היו "על הפנים". ביצענו בדיקה חוזרת, והתוצאות היו אותו דבר.
    קיבלנו הפניה לרופא פוריות והוא שלח אותנו לעשות בדיקות דם וUS לבעלי.
    שבוע הבא יש לנו תור לרופא פוריות עם התוצאות.
    אני נורא בלחץ. אני ממש, אבל ממש לא יודעת לקרת מה אני הולכת.
    אם מישהי פה יכולה להסביר לי, אני אשמח מאוד.
    ראיתי מלא סרטונים בנושא, קראתי על IVF, אבל בכל זאת אשמח להכיר מישהי שעוברת או עברה תהליך דומה.
    תודה מראש.
    דינה.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי דינה,
  • היי דינה,

כמו ששושי אמרה אל תלחצי אנחנו פה באותה סירה...
    את יכולה לשאול פה כל שאלה זה פורום מאוד חם ועוזר...
    כמו ששושי אמרה אם הבעיה היא קשה הם יפנו ישר לIVF.
    זה לא נורא כמו שזה נשמע....
    תאמיני לי החלק הכי מפחיד את רוב הבנות הוא הזריקות (כל היתר נראה לנו "קטן") וגם זה לא נורא בכלל רק הפעם הראשונה מפחידה....
    המון בהצלחה ואמן ותקלטי מהר
  • ברוכה הנמצאת - לשהות קצרה!!!
    אני באותה הסירה
  • בוקר טוב!!! קודם כל תודה בנות על התגובות החמות.
    Freyja, תודה לך. בעלי באמת הולך לעשות דופלר אשכים ולא רק US.
    בדיקות דם, כולל איידס כבר עשינו. לגבי בדיקת שד, אני במעקב אצל כירורג שד כל חצי שנה.
    אני גרה בנצרת עילית, רופה מטפל בנושא פוריות הוא ד"ר עאזם מונזר.
    קראתי עליו, הוא מבצע IVF בבית חולים "אלישע" בחיפה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה