חייבת לספר לכן משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בג'ימבורי, אחרי שירדן ויוליה כבר הלכו, ניגשה אלי אישה זרה לחלוטין וסיפרה לי איך להב עמדה כל כך יפה בתור לאיזה משחק (אין לי מושג איך זה קרה אבל שיהיה

11 תגובות
עמוד 1
  • תפתחי פזילה קלה עד בינונית וככה תוכלי עם עין אחת לעקוב אחר להב ועם השנייה אחרי נועם.
    חחחחחחח

גם אני עושה ככה, עינים על אוריקי ידיים על אמילי.
    זה טבעי שילדים גדולים יתחילו להסתדר לבד, וזה גם טוב להם ומתפח אותם.
    ועוד יותר טוב שהם יודעים שאמא צופה בהם.
    זה הנפלאות של להיות אמא, להיות מסוגלת לראות כמה ילדים בבת אחת (אבא לא מסוגל לעשות את זה - לדוגמא
  • סיון שיירבו אמהות כמוך תאמיני לי
    [/url
  • סיוני, זה בדיוק מה שאת אמורה לעשות. להב לא צריכה שתלכי איתה יד ביד בג'ימבורי! היא גדולה.
    בעיניי זה דורש אומץ ללכת עם שני הילדים לבד. אני מודה שלא עשיתי את זה עדיין... דניאל עושה את זה פעמיים בשבוע ואני מעריצה אותו על זה.
    בכל מקרה, יש לך את כל הסיבות להתגאות באמא שאת ובילדה הקסומה שלך!

• סיון אני גם חושבת שאת אמא מדהימה ואני רק לומדת ממך

• תודה בנות

• את אמא נהדרת, אבל את לא יכולה להתחלק ל-2 ולהיות ב-2 מקומות בו זמנית...
    ועדיין חלוקת הקשב שלך מדהימה, איך שהצלחת אתמול גם לפצוח בשיחות חולין
  • קודם כל את אמא נפלאה ואין מה לעשות יש לך שתי בנות את לא יכולה להתפצל לשניים..
    ודבר שני.. מעניין מי השגיח על הילדים שלה בזמן שהיא עוקבת אחרי להב ועוד מעבירה עלייך ביקורת..

• אני יכולה להעיד שאת תמיד תמיד תמיד דואגת ללהב ולא יושבת דקה בשקט....
    וכשאנחנו יחד אז את תמיד רצה לשחק איתה ואני שומרת על הקטנות מי זו החטטנית הזו שתבוא אני יוריד לה סטירה..
    עם מה שהלך שם אתמול בכלל מדהים אותי שהצלחת להישאר!!!
    אני ברחתי כל עוד נפשי בי מהבלאגן שהיה שם אתמול......
    אוהבת אותך

• טוב הגיוני מאד שנועם היא זאת שצריכה להישאר ולהיסתדר לבד לא?

כל הכבוד לך שהיית עם שתיהן ביחד זה לא מובן מאליו בכלל ... ושצלחת את כל הסיפור בהצלחה ובהנאה!

• איזו גאווה הילדה הזו חמסוסה עליה!!!

תהנו בחופש.. סומכת עלייך...

• איזו הערה מטומטמת מהאישה הזו

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה