טושים לתינוקות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת איפה ניתן להשיג בבאר שבע?
    אני מתה ללמד את ליעד לצייר צורות :)

8 תגובות
עמוד 1
  • הוא כבר יודעת לתפוס את הטוש?

בכל חנות של כלי כתיבה עכשיו בטח יש מלא חניות שחוזרים לבית ספר בטח יש שמה

• לא מאמי עוד לא
  • בהצלחה
    גם אני חשבתי להתחיל לשבת קצת עם אוראלי למרות שאמרו לי שמתחילים רק בגיל שנה ו5-6

• גם לי אמרו שמתחילים יותר מאוחר אבל אז ראיתי את הבת של אחת הגיסות שלי - בת שנה וקצת ויודעת לצייר עיגול,ריבוע ומשולש
  • יש בכל חנויות כלי כתובה (תוודאי שזה לא רעיל - כתוב שם)
    המלצה שלי, תתחילי מפנדה, יש מיוחדים לתינוקות בשילב (ויש גם בחנויות תינוקות וכלי כתיבה) - יש להם ראש עגול ויותר נוח לתינוקות לתפוס.
    ועוד המלצה, לפני שאת מתחילה ללמד אותו, תני לו להתנסות ולשחק איתם.
  • מאמי
    איזו טלפטיה אתמול קניתי לה!!!

אבל אל תקני לו טושים הוא יקשקש על עצמו ויתלכך.. אני קניתי לה צבעים לא רעילים לתינוקות, אבל זה צבעים.. לא טושים

טושים לפי דעתי מאוחר יותר
    עם צבעים הוא לא יוכל לקשקש על עצמו

ולגבי איפה לקנות: בכל חנות צעצועים או כלי כתיבה יש מתוקה

• אורטל- הילד שלי הבין את הכיף בלצייר רק אחרי שעשה יצירה על עצמו עם טושים.
  • טלי מאמי
    אל תקני טושים
    בהתחלה תני לו צבעים עם בסיס גדול ותני לו לעשות עם זה מה שבא לו. ולא צורות ...
    תני לה בהתחלה לקשקש ולשרבט על תנועות גדולות .....
    כמובן שבהתחלה הוא יכניס לפה כדי לחקור - אני בעד זה גם לכמה זמן ואז תראי לו את השימוש של זה ... תיהיי את על היד שלו ותראי לו מה נוצר מזה שהוא מניח את הצבע על הניר ומזיז מצד לצד ....
    לאט לאט הוא יקלוט לעשות זאת לבד ....

וצורות את יכולה לצייר בלי שום קשר ולהראות לו ... אבל כמובן אל תצפי שהוא ילמד לצייר אותם כלכך מהר .... ...
    אגב המורה הראשונה שכדאי והכי קל היא עיגול
    גם יש שירים ששרים בזמן הציור ... (חפשי באינטרנט)
    " בואו בואו ילגים נייצר בעיגולים"
    " עיגול עיגול עיגול עיגול מסתובב ומסתובב אין התחלה ואין לו סוף"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה