חלום מוזר לגמרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול חלמתי שבסוף נולדה לי בת!!

אני חושבת שזה בגלל שאני כועסת על בעלי שהוא רוצה להיות הסנדק ולא לתת לאבא שלי את הכבוד.

יכול להיות שזה בגלל זה?

ובכלל אני מגזימה?
    [/url
11 תגובות
עמוד 1
  • הוא רוצה להיות הסנדק???

• כן.
    [/url
  • לא נראה לי שזה בגלל זה, אבל למה את כועסת על בעלך? יש עדות שזה ברור שהאבא הוא הסנדק, כמו תימנים, ולדעתי לא נראה לי בקשה מופרזת להיות הסנדק של הבן הראשון שלו! (אבל זו רק דעתי) בעזרת ה' יהיה לך עוד ילדים ותוכלי לחלק את הסנדקות עם כולם
  • איך ידעת שבעלי תימני?
    [/url
  • וואלה..אפילו לא ידעתי... הייתי בטוחה שלא. אם ככה אין מה לכעוס עליו

• אני לא ידעתי, פשוט אחותי נשואה לתימני ובעלה היה הסנדק של הבן הראשון שלהם
  • חחחחחחחחחחחחח רותי! חס וחלילה!

פשוט לא ידעתי בכלל שזה נהוג אצלם!! אם בעלי היה מתחיל מזה הייתי יכולה להבין!!
    [/url
  • נו אז הנה נפתר לכם כל הריב חחחח
  • גם בעלי תמני ולא שמעתי שזה מנהג אצלהם

• אין מצב בעולם!!!!!!! לו יש כבר נכדים! לאבא שלי בע״ה זה הנכד הראשון!! וגם בלי קשר - אין מצצצצצב בעוללםםםםםםם נקודה!!
    [/url
  • לא נראה לי שזה קשור חח

אבל תדברי איתו על הנושא ותגיעו להבנה.
    תגידי לו שזה נכד ראשון של אבא שלך ואת רוצה לתת לו את הכבוד הזה...
    ובבנים הבאים שהוא יהיה סנדק אם הוא כ"כ לחוץ על זה...