תשובה לא ברורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי את ד"ר ערן האם קצב גדילת הזקיקים אצלי בסדר ( כי ביום 12 הם היו קטנים) והם יכול להיות שפשוט אצלי יש ביוץ מאוחר והוא פשוט ענה - הזקיקים קטנים מידי... מה זה התשובה הזאת?
9 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו בדקתי את מה שכתבתי - השאלה שלי הייתה האם הם קטנים מידי ליום 12 והאם קצב הגדילה איטי - והוא ענה קטנים מידי, אני מתחילה להיות מודאגת
  • אין לך מה להיות מודאגת, את יכולה לחזור תוך 4 ימים כבר יש לך זקיק מוביל,
    זה לא אומר כלום...את לוקחת איזה משהו להגדיל את הזקיקים או טבעי?

• ביום ה 12 למחזור באיזה גודל הזקיקים היו?

ואם אני זוכרת נכון אתם עושים הזרעה על בסיס טבעי ??
    לא לקחת איקקלומין או משהו כזה נכון ?
  • היה 11 מ״מ ביום ה 12, הזרעה טבעית
  • אני הבנתי מהרופא שלי דבר אחד
    מגודל 20+ הזקיק יוצא לביוץ ..
  • מורני תודה, אני הלוואי שלרופאים היו תשובות כאלה ברורות
  • מאמי ראית שדר ערן ענה לך ??
  • התבלבלתי גסייייי האמת שיש לו תשובות מזה מתסבכות אנחנו כבר עם כל מה שאנחנו עוברות אחת עם השנייה יודעות יותר :-)
  • חחחחח לגמרי חסידוש, ראיתי את התשובה תודה, כתבתי לו פעמיים לא יודעת אם ראית, עכשיו נותר לי להמתין ולראות מה מתפתח... מקווה שהזקיקוש גדל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה