-
אני עובדת עם ילדים שתבין אותי לא שכל ילד אני יכולה להרים שיש ילדים ממש כבדים.(אם כל אהבה שלי אליהם) בנות מחכה לתגובות
/]
-
מרגו יקירתי, אני בדעה שאת לא חייבת לאף אחד דין וחשבון על מה שקורה לך בחדר המיטות..
אני במקומך לא הייתי מספרת לה, ובטח שלא על ההתחלה כשיחת היכרות..
אם תתחברו קצת בהמשך ותרגישי פתוח וסבבה לספר לה אז בסדר, אבל לא כשיחת היכרות עם הרחם שלך..
זו דעתי בכל אופן..
-
הדסוש תודה על תגובה ,כבר הכרתי אותה ,אבל הכרות הייתה כללית עם כל בנות ,וחשבתי לדבר איתה בארבע עיניים.
/]
-
כל הרבה קורא ות ,בנות תגיבו כל דעה חשובה לי ,אני נמצאת בדילמה רצינית
-
מרגו אני הייתי עושה דבר כזה
נותנת למנהלת החדשה להיכנס להיתאקלם והכול ואז מבקשת ממנה פגישה בארבע עיניים בואי נגיד אחרי שבוע שבועיים שהיא כבר נכנסה לתפקיד הייתי משתפת אותה
לדעתי זה חשוב ההיתחשבות הזאתי בזמן כזה היא צריכה להיות גמישה איתך ..
לספר לבוס בעבודה בתקופה כזו לדעתי זה צעד מאוד חשוב וזה מה שאני הייתי עושה..
-
תודה רבה מורני ,נראה לי ככה אני אעשה ,שלא תהיה אחר-כך מופתעת וגם שלא יהיה טלפון שבור שתשמע ממני ולא מאחרות.
/]
-
מחזקת את הדברים של מורן :) שיהיה המון בהצלחה מרגו יקרה
-
מרגו יקירתי, אני בדעה שלא הייתי משתפת,מכמה סיבות
הראשונה היא שאכן היא לא צריכה להיכנס לחדש המיטות שלך.
השניה היא שאת לא מכירה אותה ואת דעתה ושלא תחליט לפטר אותך כי לא מתאים לה עכשיו מישהי שמנסה להיכנס ואז הריון ולא מרגישים טוב ואז חופשת לידה...
אני אומרת תמתיני בסבלנות ותרא איך את מתקדמת איתה,ואיך יהיה החיבור בינכם
תני לעצמך לפחות שבועיים מהרגע שהיא מתחילה לעבוד ותראי את האינטרקציה
אם תראי שאכן אתם זורמות על אותו הגל ושהיא נחמדה ומתעניינת ונראה לך בהרגשה נכון לשתף אכן עשי זאת אבל אם תרגישי אנרגיה לא חיובית תשאירי לעצמך
יש משפט שאומר "מה שנסתר מהעין יש בו ברכה"
תמתיני מעת בסבלנות יקירה שלי....
ובהצלחה!
-
מרגו יקירה, גם אני הייתי ממתינה כדי להכיר את המנהלת לעומק ואז מסבירה לה את ״תמונת המצב״
ומי שבטיפולי פוריות אסור לפטר אותה..
אם את שותה כדורים לחיזוק רירית הרחם זה נחשב לסוג של טיפול לא?
בהצלחה
-
תודה רבה לבנות שהגיבו ,נראה איך עניניים התגללו ,פשוט חשוב לי שתבין אותי ,ותלך לקראתי .
/]
-
גם אני לא הייתי מיד משתפת אותה, אלא מחכה.. לפני שתצטרכי את התחשבותה, ואם תראי שהיא אדם נוח, אז תשתפי אותה..
בהצלחה!!
-
היי מרגו.... אני חושבת שכדאי לך לנהל איתה שיחה ב4 עיניים.... באופן נעים וחברי להסביר לה את המצב, ולבקש את התחשבותה.... אני חושבת שזה יכול לעשות רק טוב.... וכנות- תמיד מוערכת...
-
אני לגמרי בדעה של מירי.. זה יכול לשחק לגמרי לרעתך כאן..
את צריכה קודם להכיר אותה..
-
זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי דניאיתן ,את הבנת אותי , את מבינה חשוב לי מאד שתבין את קושי שלי , שהתחלתי כבר איזו שהוא טיפול ושחשוב לי מאד שהוא אצליח ,היא גם אמא לילדים מאד מקווה שתבין אותי.שוב תודה על תגובות חברות יקרות.
/]
-
הדס אני מסכימה עם מירי,ברור שאני אחכה קצת ורק אז ,אני אשתף אותה לעבור זמן מסיום,קודם כל נראה איך אנחנו מסתדרות ,אבל לשתף אותה אני צריכה ,פשוט אחרות כבר אעדכנו אותה לפני
/]
-
קראתי קצת את התגובות של הבנות ואני די מסכימה עם הדעה הכללית כאן בפורום.
להמתין להיקלטות של המנהלת בתפקיד ואז לשוחח איתה ביחידות.
זה נכון שמי שבטיפולי פוריות היא מוגנת מפיטורין, אך לא מדובר בחשש כזה נכון?
לנשים שעוברות טיפולי פוריות יש הקלות בימי מחלה והחוק מגן עליהן, ולכן זה חשוב שתספרי לה בכל מקרה.
ככל שאת נכנסת להיריון (עוד החודש

), את לא חייבת לספר לה מייד. החוק קובע שצריך לספר החל מחודש חמישי ולא לפניכן. אם את עובדת במקום העבודה מעל שנה, את יכולה לספר החל מסוף השליש הראשון או לפניכן (רק אם את מעוניינת בכך ואין שום חובה בדין שתעשי זאת).
crazy woman!
-
תודה רבה קרייזי יקרה ,מסכימה איתך מאמי ,אני עובדת יותר משנה במקום הזה (בנובמבר 2 שנתיים ) ,לא נראה שיש חשש לפיטורין ,תודה רבה על מידע חשוב את אמת לא ידעתי את כל זה ,תודה, רק שהריון היקר שלי כבר יגיע בקרוב ואז כבר נחליט מתי אני משתפת אותה ,פשוט במסגרת עבודה שלי נראה חשוב שהיא תדע כמה שיותר מהר ותתחשב במצבי.
/]
-
אני לא אהייתי משתפת כי את לא מכירה אותה ואולי לא יתאים לה ואז תפטר אותם וסתם תמציא סיבה
זה גם לא צריך להיות עניינה
-
תודה רבה נטלי ,נראה , אני אדבר עם בעלול נראה מה יש לו להגיד בדבר.
-
מרגו יקירה אני כן הייתי משתפת, קודם כל אני לא מרגישה שזה מכניס מישהו לחדר המיטות שלי אלא לאתגר שיש לי כרגע בחיים, ובמיוחד אם זה טיפה מגביל בעבודה ומצריך מידי פעם יציאות לרופא, אין לך מה להסתיר ועדיף שהיא תבין מאיפה זה בא ולא תסיק לבד מסקנות לא נכונות, מה גם שהאמת תמיד מנצחת. והכי חשוב יש לי הרגשה שזה ירגיע אותך כי כרגע זה קצת מטריד אותך. אבל זו רק דעתי כמובן, עשי מה שנכון עבורך

בהצלחה ואני בטוחה שהכל יסתדר (-:
-
תודה רבה ג'יסי זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי ,גם בקשר לעבודה וגם בקשר יציאות לרופא ,אני אנסה להסביר את עצמי ,שתבין אותי והיא תבוא לקראתי ,זה באמת מטריד אותי כרגע ,הנה עוד דוגמא הייתי צריכה להעביר תור לרופא נשים מיום שלישי לריבעי בגלל השתלמות ,אמרתי לה את זה אבל לא אמרתי לה שזה היה רופא נשים ,הפעם הצלחתי לעביר ,אבל מה יהיה אם אני לא הצליח לעביר.חשוב מאד שתתחשב בי.
/]
-
היי מרגו! עכשיו נכנסתי לקרוא :-)
מה נשמע? התגעגעתי!
ועכשיו לדעתי: אני חושבת שתתני לה להקלט ואני לא מדברת על חודשים אלא על ימים משהו כמו 10 ימים שבועיים. תקחי אותה לשיחה ב 4 עיניים ותיהי אמיתית איתה. אני בטוחה שהיא תבין. ותדע למה את לא מרימה ילדים גדולים (כמו אייל
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
מרגו איזו אישה טובה וכנה את!!!
אני גם בדיעה של פנין...
תעדכני מה החלטת בסוף:)
-
תודה פנינוש יקרה גם אני התגעגעתי ,שקים של תפוא אדמה איו לנו
-
נעמה תודה מותק ,אני אתן לה זמן להכנס ,לגן להתאקלם בגן ואני אדבר איתה בארבע עיניים. תודה רבה לכל הבנות שהגיבו.
-
מרגו יקירתי אני הייתי משתפת את צריכה עזרה בתקופה כזו ואין כמו להיות כנה!!! מה זה בושה לומר לה שאת רוצה ילד??? ממש לא לכי תדעי אולי היא חברה פה בפורום !!! אני הייתי משתפת כדי לקבל הבנה את יודעת לפעמים יותר מלא להרים ילד אנחנו זקוקות לאוזן קשבת , להבנה שהיום קמנו עם מצב רוח על הפנים ועוד ים של עזרה אז למה לא ? את לא חייבת לפרו גרידה והכל אלא רק לומר שאת מנסה מזה כמה זמן ואת צריכה שהיא תתחשב בך
-
אם היא בן אדם חם ואמפטי תספרי אם לא תסבירי לה בגדול מה עובר עלייך
זו דעתי
-
מרגו...אני בחורה שקשה לה לעבור דברים עם עצמה בלי לשתף אנשים..אבל האנשים שאני מששתפת אלה אנשים שאני סומכת עליהם במיליון אחוז!! שלא יקרה מצב שילכו ויספרו לאחרים...אם את מרגישה שאפשר לסמוך עליה אז הייתי מספרת..מכמה סיבות:היא תתחשב בך יותר..ואת תוכלי להיות רגועה אם יקרה מצב שלא תגיעי כי היא תבין אותך שאת בנסיונות וכו...
אם את לא ססומכת עליה...אז עדיף שלא לספר...אחרת זה סתם יציק לך שאולי היא תשתפ בנות שאת לא רוצה שידעו מזה...וגם מה שסמוי מהעין יש בו ברכה..
זו החלטה לא פשוטה ויודעת שתחליטי את ההחלטה הנכונה
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
תודה רבה לחסידה ,כנרת ומצפה יקרה ,אני אתן לה קצת זמן בגן ורק אחר-כך אני אשתף אותה,אני פשוט חייבת.
/]
-
מקווה שעדיין לא דברת איתה...
תראי, אני לא חושבת שאת צריכה לשבת איתה בפגישה ולהסביר לה על המצב מכמה סיבות:
א - תצאי בכיינית (למרות שמהצד שלך לא נראה ככה)
ב - אתן בכלל לא מכירות ואת כבר מבקשת ממנה שתתחשב בך? (למה, מי את?)
ג - אותה לא מעניין מה הסיפור שלך, היא רוצה שתבצעי את העבודה שלך ושלא תפריעי לה
ד - היא יכולה לעשות 1+1 ולהגיד שהיא לא צריכה מישהי שתחסר לה כל שני וחמישי, שתאחר ולגראן פינלה שתיכנס לה להריון...
-
שושי זה בסדר ,את לא רעה ,מסכימה אם חלק הדברים ,עדיין לא דיברתי ,אני אמצא זמן מתאים לזה ,ולא עכשיו.
/]