היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חייבת לשתף... הבדיקה הזו...זו הבדיקה הכי מזעזעת שעברתי בחיים שלי!!! נכנסתי לחדר שם עושים את הבדיקה שם קיבלו אותי שלוש רופאות מקסימות..הלכתי לרופאה ששאלה אותי כמה שאלות בסיסיות כמו : המחזור סדיר,כל כמה זמן,יש לך רגישות וכו'.... לאחר השאלות נתנו לי חלוק פתוח מאחרוה ואמרו לי להוריד את החלק התחתון...עזבו אתכם שהתבבייישתי ברמות עללללללל!! התחלתי לבכות לה מבושה..
היא שאלה אותי "מה זה הפעם הראשונה שאת עושה בדיקה פנימית" אמרתי לה שכן! הרופא שלי ישר שלך אותי לצילום רחם!!!
הרופאות היו בהלם...
ואז התחילה הבדיקה..פתחתי רגליים ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
18 תגובות
עמוד 1
אוי מאמי... קשה לי לקרוא מה עברת, זה ממש כמו בדיקות לידה אני מאחלת לך שאת הבדיקות האלו תעברי שוב בע"ה רק בחודש תשיעי
הכי חשוב שזה מאחורייך עכשיו. זהו זה עבר מותק, עכשיו תנוחי היטב ותאגרי כוחות ממש מסירות נפש כל מה שאת עוברת, מחזקת אותך!
אגב יכול להיות שאת טהורה כי אולי זה מהנרתיק אני מקווה בשבילך שהרב יתיר.
ולהבא אל תעשי שום בדיקה לפני טבילה, זה למדתי מניסיון בהצלחה מותק
שירה.. היייתי חייבת לעשות אותה לפני הטבילה..במחצית השניה למחזור בלי לקיים יחסי מין כדי לשלול הריון...את הבדיקה הזו עושים ביום ה9 עד ה14...
ואני גם כ"כ מקווה שיהיה היתר ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מצפים מאמי יכול להיות שהייתה לך שם איזו הידבקות או משהו כזה שפתחו במהלך הצילום, ולכן היה דימום.. בע"ה פתרו את כל הבעיות, בצילום הזה.. והדרך לתינוק התקצרה עוד קצת
את חושבת שזו הדבקות?י? היא הייתה אומרת לי...היא אמרה לי באותו רגע שהיא רואה שהכל תקין לפי הצילום...יכול להיות באמת שהיתה הדבקות ולכן זה כאב ככה...אם היה הדבקות יכולה להיות שוב עוד אחתת???אמא לא רוצה לעבור את זה שוב!!!!!!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
העיקר שעברת את הבדיקה... ככה תוכלי לדעת מה קורה ברחם... מקווה שהרב יתיר את הדימום
וואי, מתוקה, איזה סיוט!!! תקשיבי, כדאי לך לשאול רב שנוטה למצוא היתרים בתחומים כאלה.. למשל הרב אלישיב קנוהל (זה שכתב את הספר שלומדים לפני החתונה..)..
והכי חשוב- תנוחי, תשתי הרבה, תרגעי, ותכיני את עצמך לבייבי, כי הוא מתקרב אלייך!! שום עבודה לא תברח לשום מקום, הכל גם ככה יחכה, אז תאפשרי לעצמך לנוח ולהירגע!!!
אוי מסכנה שלי ,איך מבינה אותך גם צרחתי בהיסטרוסקופיה ,אני גם חושבת שהיה לך הדבקות (כמו שלי היה ) בגלל זה גם הדימום ,אגב גם אני דיממתי כמעט 5 ימים לאחר בדיקה ,לא דימום מסיבי יותר דימום קל מכתים ,שאלתי רופא הוא שזאת תופעה מוכרת לאחר בדיקה ,אני מקווה מאד שדימום אפסק בקרוב ותוכלי לטבול. כל כבוד גיבורה שלי ,עברת את זה ,
היי מותק שמעתי על בנות שכאב להן לי אישית ממש לא כאב בדכ כשזה כואב זה אומר שהייתה חסימה כלשהי אני מקווה שעכשיו הכל יסתדר עבורך בשורות טובות
מצפים יקרה, מאד הצטערתי לשמוע על מה שעברת. זה נשמע ממש לא נעים . יש נשים שחוות את הכאב בכל איברי גופן ויש נשים שהבדיקה רק מעט לא נעימה. זה תלוי בנשים וזה גם תלוי במיומנות ובניסיון של הרופא/ה. ממה שאני קראתי, הרבה נשים חוו כאבים בעיקר כי היו להן חסימות או הידבקויות, וצילום רחם לעתים פותח חסימות אלה ולכן הססטיסטיקה הוא שנשים רבות מצליחות להתעבר בסמוך מאד אחרי הצילום מאחלת לך שיהיו בשורות טובות ותוצאות חיוביות ובע"ה תיקלטי מיד ותגלי שדם היזע והדמעות היו שווים את זה.
crazy woman!
בנות תודה רבה על העידוד.. עד עכשיו עד אין תשובה מהרב...מקווה שיהיה בשעה הקרובה..
שאלתי את ד"רהדר על הבדיקה היום..נראה מה הוא יגיד..
אחרי היום הזה אני מרגישה גיבורה שאין דברים כאלה ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מאמישלי, כ"כ כואב לי לקרוא מה שכתבת!! מקווה מאודד מאוד שרב יאשר את הבדיקה! כל כך מקווה בשביליך!! אני השתגעתי החודש כשהבדיקות היו לא מאושרות :( מקווה כל כך. מחזיקה אצבעות!! אגב - השם של אמא זה זהבה, נכון?
בשורות טובות בקרוב מאוד!! מחכה כלכך להודעה הזו שלך פה - שתגידי שאת בהריון!!
וואי כל כך קשה לי לשמוע שהיית צריכה לעבור את זה את אמיצה ואני מקווה שזה יקרב אותך לבייבי שלך
מצפה- יקירה כול הכבוד לך !!! את ממש גיבורה שעברת את זהההה!!!!!!!!!! זה נשמע לא נעים בכלל ... אבל גם אני שמעתי על סיכויים מאוד טובים להיקלט לאחר צילום רחם הלוואי שיהיה כך גם אצלך ....
מצפה שלנו את גיבורה זאת באמת נשמעת בדיקה לא נעימה בכלל אבל העיקר שאת כבר אחרי זה בעזרת ה׳ תשובות תקינות ובשורות טובותת מאמוש
ואי מאמי כואב לשמוע את מה שעברת !אבל הכי חשוב שאת אחריי זה ועברת את זה בשלום ..מקווה לשמוע בשורות טובות ממך בקרוס מאוד ...הדרך אל האושר רצופה מכשולים ..את המכשול הגדול ביותר כבר עברת ..עכשיו אני מאחלת שהכל יהיה מהיר וקל :)
יו מצפים חמודה מסכנונה, איזה באסה לעבור חוויה כזאת!!! אני מחבקת אותך חיבוק וירטואלי ובאמת שמחה שזה מאחורייך, רק שתדעי שלא כל בדיקה גניקולוגית היא כזאת, ממש לא, שלא תפחדי בעתיד, תרגישי טוב במהרה
תודה רבה בנות על התמיכה והעידוד!! שלא נצטרך אף אחת מממנו לעבור את הסיוט הזה בחיים!!!!
אין עליכן מהממות שלי!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***