ד"ר הדר,שאלה על צילום רחם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר...
    היום עשיתי צילום רחם...הצילום והחדירה הפולשנית מאוד כאבו לי..עד כדי מצב של צרחות בחדר בזמן הבדיקה...

לאחר הבדיקה התחילו לי דימומים כמו של ווסת...אבל לא הרבה..

יש לי כמה שאלות בנוגע לזה:
    האם הדימום זה משהו תקין?? או שיכול להיות שהיתה לי הדבקות וזה מה שגרם לדימום...

האם הכאב הנורא הזה אופייני לצילום רחם? או שהייתה חסימה ובגלל זה כאב לי כככה??

והאם הדם שיצא לי..זה דם שיצא מהרחם...דבר שאוסר אותי(אני צריכה לטבול היום) או דם מהנרתיק או ממקום אחר??

אני באמת אשמח לתשובות...

תודה רבה על כל העזרה והענות...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יכול להיות דימום בשל הבדיקה
    2. בקשר להדבקות - זה את אמורה לדעת מתשובת הצילום, זה לא משהו שאמור לגרום לדימום
    3. כאב הוא מאוד אופייני
    4. אינני יכול לדעת מאיפה התרחש הדימום, סביר להניח כי איננו מתוך הרחם אלא מצוואר הרחם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה