שאלת הנקה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ברוך השם, אנחנו אחרי ואני אמא גם לנסיכה וגם לנסיך חדש בן שלושה שבועות כמעט בשם איתן משה. בכל אופן, את הבת הגדולה הנקתי למעלה משנה ותמיד היה לי מלאאאאאא חלב ויותר ממה שהיא הייתה צריכה ונכון להיום אהי מניקה וההנקה מצויינת (לפי עליה במקשל) ונכון שלא חסר חלב אבל גם אין גודש ואני לא מספיקה לשאוב כי הוא כל שעה ולפעמים פחות אוכל (לא מתפנק אלא ממש אוכל) ולפעמים רק פעם בכמה שעות אבל אני מפחדת להתחיל לשאוב עכשיו. בכל אופן, הגיוני שהוא אוכל הרבה כי הוא הולד הרבה יותר גדול מאחותו ושוקל יותר ולכן דורש יותר. אני זוכרת שבזמנו אמרו לי לאכול מאכלים מסויימים להגביר חלב ואיכות החלב אבל אני לא זוכרת מה חוץ מבירה שחורה (שאחרי ניסוי של כמה בנות מסתבר שזה באמת עוזר) אז שתי שאלות: 1. איזה מאכלים מומלץ לאכול בהנקה? 2. האם המאכלים באמת עוזרים או שזה סתם שטויות?
    ]
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב להולדת הבן, תגדלו אותו בנחת
  • מה שאני למדתי מתקופת ההנקה שלי-

שתייה מרובה של מים

• כל תינוק יונק כמות שונה בעוצמה שונה וכמובן זמן שונה (אוריקי ישב 40 דקות על הציצי ואמילי 5 דקות).
    תקפידי לשתות הרבה - רצוי מים.
    תימנעי מצמחים כמו נענע, מרווה לימונית וכו' (הם מקטינים את כמות החלב).
    אני יודעת שחילבה מגביר את כמות החלב.
    לפי טיפולי סבתא - תה עם חלב, חלבה, הרבה בשר (אולי בעצם זה מה שגרם לי להעלות במשקל אחרי הלידה הראשונה
  • אז בעצם אני עושה הכול.. שותה 3 ליטר מים ביום לפחות ואוכלת נכון.. לגבי שינה, אנחנו בחופש הגדול ככה שיש לי עוד שבוע לשינה שלי ולגבי כדורי חיבה, לקחתי עם נויה שלי ואכן זה עובד אבל יש לו תופעות חוואי- ריח זיעה חזק יותר בפרט באוגוסט אז אני אמתין עוד חודש חודשיים לחילבה ;-) תודה בנות..
    ]
  • הבנתי שגם שקדים וטחינה חזה עוף וחלבונים מגבירים את החלב
    שיהיה בהצלחה

• אהלן ומזל טוב!
  • תודה על העצות.. ונכון רואים מהר נאוד תוצאות עם כדורי חילבה וגן עם בירה שחורה אבל אני אמתין עם החילסה עד אחרי החום של אוגוסט כי לפני תוצאות מריחים מצויין את החילסה.. ;-)
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה