אמא תקני לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מתמודדות עם המשפט הזה?
    אני מוצאת את עצמי יותר ויותר נכנעת וקונה, לא יודעת להסביר למה, אבל יש בי דחף להסכים. כל כמה זמן אתן קונות להם צעצועים? כמה כסף בערך אתן מוציאות על זה בחודש?
12 תגובות
עמוד 1
  • אם אין כסף - הן יודעות שלא קונים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • צ'מעי אני לא יכולה להרשות לעצמנו לקנות להם כל היום.
    מה גם אני חושבת שזה צורת חינוך שאני פחות מזדהה איתה. לפי דעתי ילד צריך לדעת להסתפק במה שיש לו ולא לרצות כל הזמן - כי תכל'ס אין לזה סוף. זה מתחיל בצעצועים בגיל קטן וזה ממשיך לגאג'טים בילדות, מותגים של בגדים, שעונים תכשיטים וכו'...

אני פשוט נמנעת מלקחת אותם לקניונים (שם הפיתויים מאוד גדולים). הכי הרבה אני לוקחת אותם לסופר ומבטיחה לכל אחד הפתעה קטנה אם יתנהגו יפה. אם בכל זאת הולכים לקניון אני מראה להם את הכסף שיש לי נניח- 20 ש"ח והם צריכים לשאול כמה עולה מה שהם רוצים ולחשב אם זה מספיק או לא..

בקיצור - יכול להיות שהצורך לקנות להם מפצה על צורך שלך אישי כלשהו ולאו דווקא לספק את הצרכים שלהם...

וואו חפרתי..
  • קונה
  • יש בהחלט מצב שזה צורך שלי,
    לא פוסלת,
    אני נהנת לקנות להם...
  • אנחנו מסכמים מראש מה קונים.
    ככל שהן יותר בקטע של ״אמא אפשאאאאאר???״ ככה יש לי פחות חשק לקנות להן.
    אני מסבירה להן שזה יקר, זה מיותר, יש בבית, הן כבר אכלו את זה היום וכו׳
    כשזה כבר מתחיל לעבור את הגבול (שלי) אני אומרת שאם יישמע עוד ״אמא אפשאאאאאאר״ אנחנו הולכים הביתה. זה תמיד עובד.
    לי אין בעיה להסתובב איתן לא בקניונים ולא בסופר.

• אציליהם יודעים שאם אין אפשרות לא קונים...
    ואם בא לי לפנק אותם גם בתקופות המאוד לחוצות כספית שלי
    אני לוקחת אותם לקניון קונה גלידה קטנה נכנסים לחנות של ה 2 ש״ח (שנמצאת אגב בתוך הקניון, זוהי העיר לוד

• אני חושבת כמו גלי
  • גם אני קונה פעם ב......

כשאנחנו יורדים לגן שעשועים יש לנו קבוע אוטו גלידה וכשהילדים (לא שלי) שומעים את המוסיקה רואים את כולם ישר רצים להורים לקחת כסף וכולם הולכים לקנות.

אנחנו גרים כאן שנתיים ואף פעם לא קניתי להם שם ארטיק. קודם כל אני יודעת שהם לא יוכלו אפילו חצי וזה הרבה יותר יקר.

אני מראש לא מביאה כסף לגן שעשועים ואני אומרת להם שאחרי ארוחת הערב אני אתן להם ארטיק בבית. יש לנו תמיד רביעיית ארטיקים שאני מכינה מתרכיז
  • אני לא סובלת את המשפט הזה וממש לא חושבת שצריך לקנות כל דבר או כמעט כל דבר שהילדים מבקשים.
    כיום הערך שלהם לדברים מועט למדי ואני לא רואה שום סיבה להגביר את זה מעבר לזה שיש בבית המון דברים וכסף לא גדל על עצים...
    כשהולכים למקום מסויים אומרים מראש מה ואם קונים (לסופר - בורקס/קרואסון +שוקו, לבריכה- ארטיק וכד')

אנחנו ממש לא קונים צעצועים כל הזמן, יש להן מספיק לגמרי לטעמי.

וכמו שתמר אמרה אנחנו מסברים למה לא (כי יקר, כי זה לא לגיל וכד') ואם יש התעקשות גדולה עד כדי קריזות וכד' אנחנו חוזרים הביתה (גם זה מוגדר מראש - אם מתנהגים לא יפה - חוזרים מיד הביתה....)

• אני ממש כמו תמר

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • האמת שלשמחתי אני שומעת את זה רק על ממתקים וגם לא הרבה.
    יונתן יודע שבאמצע שבוע לא אוכלים ממתקים (אלא באירועים מיוחדים) - אז לרוב בחופש אין לי בעיה לקנות לו איזה ארטיק אנגרי בירדס או משהו (וגם לי כי חם).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה