היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאתמול אני לא מפסיקה להיות עייפה וכמובן גם לישון ..בד״כ לנקות את הבית לוקח לי גג שעתיים .היום זה ארך 5 שעות לפחות ! אין לי חשק לכלום ..לא רעבה בכלל בכלל מהבוקר הצלחתי לאכול 2 קרקרים עם גבינה וקצת קורנפלקס בלי חלב אפילו..עצבנית כל הזמן!!ויש לי הפרשות צהובות בהירות ויבשות על התחתונית ..כאבי בטן הולכים וחוזרים לא משהו רציני ...החזה עדיין רך ..והפיטמות טיפה טיפה רגישות לא יותר מדיי בדקתי חום מיום חמישי שעבר והוא על 36.7 קבוע עד היום כולל..היום חוסר חשק להיות עם הבעל בקיצור או שזה הדמיון שלי או ש....מחכה ליום חמישי בקוצר רוח !!!!!!!ומקווה שהמכשפה לא תפתיע ..מאחלת לכולכן בהצלחה ענקית ושהחודש הזה יהיה של כולנו אמן!!!
11 תגובות
עמוד 1
מיכלושש! הלוואי וכל הסימנים האלוו מבשרים עלל
מיכלושית!! את מכניסה את כולנו להתרגשות וציפיה וסקרנות!! לא פייר לתת לנו לחכות עד חמישי!
בהצלחה!! מחכים לשמוע בשורות טובות!!!!
אח אח הסימנים המבלבלים...הכי מחזיקה לך אצבעות
מתוקה, אל תחפשי סימנים, זה מבלבל נורא ומתסכל. תחיי את החיים. אולי תיהי מופתעת ביום חמישי ואולי לא, מחזיקה לך אצבעות
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מיכלושיתתת!??!!?!? את כבר באיחור רציני!!!!! איך יש לך את הכוחות והסבלנות לחכות ככה עד חמישי?!!? חח שתהיי בריאה אשרייך!!!
בע"ה יש מצב ענקי שזה זה!!!!!!!!!!!!! הלוואי!!!! מחזיקות אלפי אצבעות אהובה שלנו!!
תעדכני ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
הלוואי הלוואי שזה הריון
מהממת מחזיקה לך מיליון
בשורות טובות ביום חמישי
מחזיקה לך
אני כבר נתתי את דעתי שהתשובה תהיה חיובית :-)
אמן בנות שאזכה לבשר לכן בשורה משמחת ! עוד יומיים :)