היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, צריכה את עזרתכן.. בעקבות מחזור לא סדיר,אני הולכת לבדיקות זקיקים. לאחר שהזקיק הגיע ל18 מילימטר,ראו (לא בוודאות) גופיף צהוב. העניין הוא שהגופיף הצהוב נראה גם לאחר שבוע. האם יתכן??? כמה זמן אמורים לראות אותו? אשמח לתשובה.
6 תגובות
עמוד 1
היי, אני לא מבינה בזה בטח הבנות שמבינות יענו לך...
אני יודעת שתפקיד הגופיף הצהוב הוא גם להשאר אחרי הפרשת הביצית בביוץ ולהפריש הורמונים...ככה הרופא אמר לי, אז מזה אני מבינה שהוא אמור עדיין להיות.... מקווה שזה עוזר
עשיתי הרבה בדיקות ומעקבים .. עשיתי גם בדיקת זקיקים כמה וכמה פעמים לגבי גופיף צהוב הרופא שלי אף פעם לא הסביר לי ולא דיברנו על זה
תפקידו של הגופיף הצהוב זה לתמוך בביוץ. לי בשני ההריונות אמרו שבועיים אחרי הביוץ שיש גופיף צהוב בשחלה. ז״א שהוא נשאר כדי לתמוך בהריון צעיר. לא רוצה להשלות אותך סתם פשוט ככה זה היה אצלי