מה אני יכולה לעשות???!!! :( :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני במצב פשוט איום... לא חשבתע שאגיע לזה!!!
    בעלי כל הזמן מנסה לדחוף לילדה סימילק למרות שהיא בהנקה מלאה!
    הוא כל הזמן טוען שהילדה רעבה, אין לה מספיק אוכל, היא חייבת גיוון באוכל (???) ותוספת בשביל לגדול ולהתפתח, שאנחנו חיים בעולם מודרני בו יש תמ״לים ואפשר ואפילו צריך לתת לה, וכל יום ביומו מביא לי עוד הוכחות שהחלב שלי לא מספיק טוב ולא מספיק לה והיא סתם סובלת...

אני נלחמת קשות מאוד על הנקה... לא שהוא אוסר עליי להניק אבל הוא טוען שזה לא מספיק...
    אני כבר הבאתי יועצת הנקה בתשלום שתסביר לו על חשיבות של הנקה רציפה, על חלב אם ועל הסממנים שהילדה מקבלת מספיק...

הוא מוריד לי את כל הביטחון העצמי שלי לקומת מרתף (שגם ככה אין לי מי יודע מה)
    בזה הוא זורק את כל ההשקעה שלי בהנקה שמצריכה התמדה, סבלהות ולמידה ועבודה - לפח...

רבנו על זה קשות כבר לא פעם, אני מתעקשת על הנקה מלאה, שואבת כדי לתת לה בלילה במקום תמ״ל, בבית שורר מתח, הילדה בטוח מרגישה וגם היא לא רגועה...

מה אני אעשה??? לוותר לו קצת ולתת לה מדי פעם תמ״ל כדי שהוא ירגע? אבל אז החלב לא יווצר כמו שצריך, והיא סתם תאכל תוסף מלאכותי שלא נותן לה את מלוא הדברים שהיא צריכה...

והמלחמה הזו רק התחילה..... עוד מעט נגיע לטעימות שגם שם הוא כבר מפגין אסרטיביות יתר לגבי הדברים (ולי עדיין אין מושג)
    ••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת, אבל עד שיענו כאלה שמבינות בזה יותר קבלי חיבוק
  • לאאאאאאאאאאאאאאא הוא לא יודע מה הוא מדבר, אל תאמיני לו!!!
    חלב אם , אם לעשות בנק חלב אם- אז זה כמו זהב מבינה? כאילו את בטוח מבינה.
    זה הפרשות מהגוף שמותאמות בידיוק!!! להכל!!!!!!!!!!!!!
    להגיד שחלב אם זה לא בסדר ולא מזין זה כמו להגיד שיאללה אישתי בואי נוציא את עדן מהרחם שלך בשבוע 5 לפני ההשתרשות ונשים אותה במבחנה ונגדל אותה בתנאי מעבדה! היום יש טכנולוגיה.....חבל על הזמן... יותר טוב מהרחם שלך!

הוא לא אוסר עליך פיזית, אבל תראי איך הוא אוסר עליך נפשית
  • קחי אותו לטיפת חלב שיראה שהיא עולה במשקל. אם היא עולה יפה במשקל ורגועה גם אם דבוקה אלייך הרבה במשך היום בנוסף על חיתולים רטובים - זה מעיד על הנקה שהולכת טוב. דברי אליו בעובדות. קחי אותו לטיפת חלב.

• מיצ מיצ - תודה על התמיכה.... הבעיה היא שהוא בעצמו גדל על סימילק, ללא טיפת חלב אם... מבחינתו זו הוכחה מוחלטת שזה בסדר.

צול-צול - אנחנו הולכים לטיפת חלב יחד והוא יודע הכל. היא עלתה השבוע נגיד, אבל גבולו כזה, טיפה פחות ממה שהייתה. מבחינצו זו הוכחה מוחלטת שחלב אם לא מספיק!

ובכללי - זה לא שהוא לא רוצה שאניק, הוא דווקא כן, אבל בנוסף רוצה להכניס לילדה תמ״ל....
  • אני ברך כלל מהפורום השכן
    אבל כאחת אוהבת להניק אפילו שקשה בהתחלה
    היתי מנסה עד טית חלה האחרונה להניק ללא עזרת תמ"ל- בהשערה כמובן שזה מספיק לילד

בפרוש לא היתי מחכה 3 שעות. משהו כמו שעה וחצי ולפעמים גם כל שעה
    כל פעם שרצה- הבאתי לו וטפו טפו טפו- הוא עלה מצויין- גם שהיה רק על הנקה...

תתני כמה שהקטנה רוצה
  • היא כבר יותר מחודש-חודשיים, נכון?

בגיל הזה תצרוכת החלב וההנקה כבר מבוססת, בקבוק אחד תמ"ל אולי בערב, ישקיט את בעלך הנודניק וייתן לך קצת מנוחה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני כבר מלא זמן רואה את הודעות שלך ולא היה לי זמן להגיב
  • אוףףף איזה נודניק
  • הוא לא יבין אף פעם מה זה להניק, איזה קשר נפלא נוצר דרך החלב של האם עם התינוק הרך שכל כך זקוק לחום ולאמא אחרי תשעה חודשים בבטן 24/7!!!
    הוא צודק שאין שום בעיה עם תחליפים, ילדים גדלים על זה בלי בעיה ומתפתחים יפה, אבל למה הוא חושב שאין לה מספיק אוכל? היא מרטיבה מספיק טיטולים., היא עושה קקי? בגיל הזה יש את הגזים ולא משנה כמה חלב יהיה לאמא הילד לא יהיה רגוע, וכמה שמניקים יותר זה גורם להם ליותר כאבי בטן.

ואל תשכחי שהנקה היא בחינם!!!!!! את יודעת כמה עולה תחליף? הוא יודע???
    את לא צריכה לוותר לו, הנקה זה דבר שלך, וכשאת תחליטי שזה לא מתאים יותר וכשאת תראי אם הילדה מקבלת מספיק או לא תחליטי בעצמך מה לעשות, את לא תעשי שום דבר שיפגע בילדה שלך! לא משנה כמה זה יעלה!
  • בעלי ממש התחנן שאני אמשיך להניק. במקרה שלי לא היה לי הרבה חלב והילדה הייתה רעבה.
    עד היום יש לי יסורי מצפון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה