אני ממש לא יודעת מה לעשות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1

• אני יודעת שזה קשה, וככל שהם גדולים יותר - זה קשה יותר כי הם מבינים יותר.

אבל מה שאת משדרת לה - יעזור לה להתגבר.

זה שאת בוכה איתה - לא עוזר לאף אחד, רק גורם ליותר תסכול.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נשמע קשב ומתסכל...
    הלוואי והייתי יודעת לעזור... לפחות תקבלנ מלא
    תהי חזקה!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • עוד משהו חשוב - חוץ מלנג'ס לה כל הזמן כמה את אוהבת אותה ולחבק ולנשק - תשתדלי להחמיא לה על דברים טובים שהיא עושה, ולהתעלם מהתנהגות לא טובה.

עכשיו זה לא הזמן להעניש - אלא להעצים את ההתנהגות הטובה שלה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי מאמי
    [/center]
  • תתני לה גם משימות של גדולים
    אני נותנת לה לעמוד על כיסא ולהדיח כלים זה מעסיק אותה בזמן שאני עם הקטן,
    ואז מספרת לכל העולם כמה שהיא עוזרת,
    בזמן פנוי מכינים יחד עוגות, כדורי שוקולד ונהנות יחד,
    את יכולה לתת לה לבחור לו את הבגדים
    אולי תתני לה בובה עם טיטול ומוצץ ובגדים של עתי שתתעסק בה
    [/center]
  • מנסיוני, אני חושבת שלתת משימות של גדולים זה פחות אפקטיבי כשמדובר בהפרש כזה.
    שלא כמו בהפרשים קטנים, שרוצים להדגיש לגדול שהוא כבר גדול, כאן הפער כ"כ גדול שזה לא עוזר כ"כ בעיני.
    מה שאני עושה בעיקביות (וזה נורא קשה!!!!) זה בדיוק כמו שאורטל אמרה: התעלמות מוחלטת מהתנהגות שלילית, ומלא חיבוקים ליטופים ונשיקות על התנהגות חיובית, ובכל רגע שאפשר.
    כשהאלימות חוצה גבולות (לפני כמה ימים היא נשכה אותי!) אני שמה אותה לכמה דקות בצד לחשוב. אבל מכל "הפנינים" שלה (מטומטמת, מעצבנת ועוד...) אני מתעלמת לחלוטין.

ולהמנע ככל הניתן מעונשים. אם היא הצליחה לגרום לי לקום, לעזוב את הקטנה באמצע, ולהתעמת איתה במשך דקות ארוכות שתשב בעונש ולא תקום (ובנתיים הקטנה כמובן בוכה) אז היא "הרוויחה" בענק. אני מאוד מאוד מנסה שלא לתת חיזוקים מהסוג הזה.
    מיכל

• אני חושבת שבהודעה שלך כתבת את כל מה שצריך לעשות. את יודעת בתוכך מה צריך לעשות. אבל הזמן הוא מרכיב משמעותי פה... היא צריכה את הזמן לעכל את כל החיים בארבעה. זה לא פשוט לך להיות אמא ל2 אז גם לה לא פשוט להיות פתאום אחות ולא ילדה יחידה. הזמן יעשה את שלו ואת תעשי את שלך וזה פשוט יחלוף
  • הייתי אומרת שהכי חשוב לא להכנע למניפולציות שלה, זריקת נעליים זה קלאסי למשוך תשומת לב שלילית...
    אל תנסי בכח למצוא זמן עבורה, לא משנה כמה ת****י לה- היא תמיד תרצה עוד!
    תנסי להתעלם מהתנהגויות לא רצויות ולשבח התנהגויות בוגרות

• תודה בנות אני באמת מקווה שהזמן יעשה את שלו לא משוט בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה