היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשיוסי קם בלילה לאכול הוא לא מצליח להירדם חזרה, הוא עייף, עוצם עיניים עם מוצץ בפה, אם הוא על הגב הוא נע בחוסר רוגע עם הידיים והרגליים, אם הוא על הבטן הוא מרים את הראש ומסובב מצד לצד בעצבנות ובכי, ככה כל לילה במשך שעתיים, אני מרימה ומורידה עד שעוברות שעתיים והוא נירדם לי בידיים בתנוחת ערסל, במשך השעתיים הוא עייף אבל קשה לו להירדם לבד, מה שמחזיר אותי להשכבה בערב, בערב זה אותו דבר, ניסיתי להשכיב, ללטף, לשיר, ללחוש, לטפוח, כלום! רק במינשא הוא נירדם [/center]
5 תגובות
עמוד 1
אולי תעשי לו כבר סרגל? בו כמה הוא כבר?
נראה לי שהוא עדיין קטן מלהבין מה זה לישון לבד..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
הוא בן חודשיים, אני מתחברת מהנייד לא יכולה להכין סרגל רוצה לעשות לי? [/center]
וואי מסובך... אולי לא נוח לו על הגב? אפשר לגלגל מגבת ולהשכיב אותו על הצד, זה גם יותר בטיחותי. אולי להוסיף מגן ראש לעריסה כדי שירגיש בטוח? והוא ממש פצפון זה עוד לא הגיל להירדם לבד... תנסי לנדנד את העריסה כשהוא בפנים וללחוש ששש... זה ממש עוזר...
זה לא הולך לי [/center]
שלחי לי בפייס או סמס את הסיסמא שלך ותאריך לידה שלו