אמא עיתונאית. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נש?????????????
    עובדת כבר??????????
    מה עם הקטן???
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מה עניינים??????????
    כן אני פה...
    חזרתי לעבודה- במשרד אחר. הבוס הקודם שלי פיטר אותו מההנלת חשבונות
    הוא החזיר את קודמתי חצוףףףףףףףףףף

פשוט חייב לראות אותה מול העיניים.....

דודלה חמודיייייייייייייייייייייייייייייייי מתהפך לשני הצדדים והשבוע התחיל לזחול אחורה..
    חחחחח איך הוא מתעצבן שהוא מנסה להגיע קדימה אבל הוא רק מתרחק חחחחח

מה איתך??? חזרת לעבודה?? למה את לא במייל??
    כולנו הילדים של אבא בשמים
  • ממש מוזר אני לא מצליחה להכנס למייל.............אני צריכה לפתוח חשון חדש.....אני גם חזרת לעבודה אבל די חלקי.........כי הילדים היו בחופש........גם אצלנו הוא מתהפך ךשני הכיוונים ומנסה לשבת מתעצבן אם לוקחים לו את הדברים ובעיקר מתעניין במה שיש לאמא ואבא..........פלאפונים ודומיהם.............
    הוא מתוק מדבש ,ילד טוב ורגוע,
    ביום ראשון הוא התחיל מעון ובינתים נראה שהוא בסדר......אני עשיתי טעות איומה ובטעות הבאתי לו פטמה של שלב 1!!!!!!!מסכנון בקושי אכל................
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה