מה יהיה, מה יהיה?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצב היום: התינוקת שלי בת שלושה שבועות כבר (!), ולאחרונה עושה לי את הדברים הבאים: אוכלת, נרדמת, אחרי כמה זמן מתעוררת בבכי שנראה בגלל כאבי בטן.... שום מסז'ים לא עוזרים, נרגעת רק על הידיים, עוברת לישון בעריסה/על המיטה - מתעוררת בבכי, לא רוצה ציצי, לא על הבטן, לא על הגב, לא על הצד... רק על הידיים.
    וחוזר חלילה.....

אני מרוב הבכי כבר לא יודעת מתי היא רעבה ומתי כואב לה...

בחחיייייי - בא לי שמישהי מנוסה תבוא אליי, תסתכל על הילדה שלי ותגיד מה יש לה!!!
    כל-כך קשה לנחש....

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
7 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון תקחי נשימה עמוקה. הבכי של הקטנה הוא הדיבור שלה. לא יקרה כלום עם היא תבכה שניה יותר בגלל שאת חושבת.
    תחשבי כמה זמן עבר מאז שאכלה אם זה הגיוני שרעבה. תבדקי עם הטיטול מלא. ואז תוכלי להניח שכואב לה הבטן.
    אם היא בוכה כ"כ הרבה את יכולה לגשת לרופא ילדים טוב ולבקש ממנו שיבדוק ויסביר לך מה קורה.

זה לא קל השבועות הראשונים. אבל לאט לאט זה ישתפר
  • יכול מאוד להיות שהיא פשוט סובלת מגזים ולכן שום דבר לא עוזר
    יש לך כדור פיזיו? לאוריאן הדבר היחיד שעזר היה קפצוץ על הכדור המחורבן הזה!!!
    מאיפה את?
  • היי sivkush
    אני מהצפון אפשר לומר... אזור בנימינה.
    כדור פיזיו היה לי אבל בעלי העלים אותו כשילדתי, לא יודעת למה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • כל פעם שהיא בואה תציעי לה לינוק. להנקה ערך נוסף לאוכל. המגע והקירבה נורא חשובים בגיל הזה והאמת בכל גיל.... העולם הזה זר לה והריח החום הקול שלך זה מה שהיא מכירה מתקופת ההריון. תציעי לה לינוק ברוב הפעמים זה מרגיע. ואז אם היא רעבה ענית ךה על הצורך הזה ואם זקוקה לחיבוק וביטחון שוב ענית םה על הצורך הזה. לאט לאט תלמדי להכיר כל בכי מה אומר.

• תני לה כמה ידיים שהיא רוצה. בגיל הזה זה לא פינוק, אלא זה צורך...
    המגע מאוד חשוב...
    הגזים גם עושים את שלהם ולאט לאט זה יעבור

• אני אחרי שלושה ילדים גם בכיתי בשבועות הראשונים, נווה לא רצה כלום, רק על הידיים, ומה לעושת? קיבל מה שרצה! עד גיל שלושה חודשים הוא לא ירד ממני ורק לא מזמן התחיל לרדת ממני וקצת להעסיק את עצמו באוניברסיטה או עם המובייל. כמובן שזה לא אומר שככה צריך להיות, אבל זה צורך שלהם, תחשבי שהם היו בבטן תשעה חודשים, סביבה חמימה ומוגנת ופתאום הכל בחוץ זר להם והם סובלים מהכאבי בטן המגעילים!

העצה היחידה היא שתנסי כמה שיותר להיות רגועה, ותעבירי לה את הרוגע.

ודרך אגב אם כואב לה הבטן יש כל מיני תכשירים שאפשר לקנות להקלה כמו גרייפוואטר או סימיקול, תישאלי את הרוקח, וככל שאוכלים יותר בזמן הכאבים, כשמנסים להרגיע אותם בהנקה בסופו של דבר עוד יותר כואב להם!

אני לא יכולה להגיע אלייך אבל שולחת לך חיבוק גדול גדול
  • תני לה מה שהיא רוצה.
    תנשמי עמוק.
    שוב.
    זה יעבור. מבטיחה!

זה באמת נורא נורא נורא קשה.
    הבת הגדולה שלי בכתה 4 חודשים רצוף (לפחות ככה זה נחרט לי בזיכרון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה