היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לכן? לאלו שיש איפה זה נמצא בגוף? מה מצויר? מצטערות שעשיתם? בעד או נגד?
17 תגובות
עמוד 1
יש בכתף מקדימה כזה עין מהממת. אותה אני אוהבת!!
ובעורף אות בסינית שאומרת ניצחון
בעלי מעוניין שאני אוריד את הקעקועים אבל אני אוהבת [/url
אין לי ואני אוהבת קעקועים על אחרים .... במיוחד המיוחדים
הכי יפה גוף נקי וטהור ולא לקשקש עליו
יש לי 2 אחד בגב התחתון ואחד בתכף שמאל מקדימה זה שבגב זו פיה שיושבת על עלה , צבעונית גדולה ובכתף מקדימה אות סינית אני לא מתחרטת אבל לא יכולה להגיד שלגמרי בעד או שאעשה עוד
נטוש תודה על שינוי החתימה
לי אין אבל ממש רוצה לעשות משהו עם השמות של הבנים וחתול!
אני בעד ובעלי גם בעד
בעורף - "חופש ועצמאות"
אולגה מהממם
תמיד רציתי קעקועים. ההורים לא הסכימו. אז כשעברתי את 18 הסכמתי לעצמי. חיכיתי שיהיה לי טיפ-טיפה כסף ועשיתי.
בעורף. "Let me be myself?" אוהבת את הקעקוע הזה וממש לא מתחרטת עליו. רק שונאת שאנשים חופרים לי למה דווקא המשפט הזה. כי הוא משמעותי בשבילי וזהו! נדחפים!
אה! ואני לא נגד.... מן הסתם. חושבת שכל אחד מוזמן לעשות מה שבא לו עם הגוף שלו ..
2 קעקועים אחד בגב התחתון של פרפר צבעוני באמצע וטרייבלים בצדדים - הקעקוע צבעוני ושמח ואני ממש אוהבת אותו ולא מתחרטת..
השני אות סינית בכתף מצד ימין מקדימה - שמסמלת "כנות".. אוהבת את הקעקוע הזה גם...
ממש לא נגד קעקועים, ואוליי בעתיד לבוא אעשה משהו עם השמות של הילדים שיהיו לי בעתיד.. :)
חלום חיי קעקוע אני פחדנית מידי כדי להגשים אותו
אני בעד ואין לי. ואני גם כמו ויקי בחיפוש (פסיבי) אחר החתול האולטימטיבי
אוהבת קעקועים מגניבים, כשהם על אחרים
אוהבת על אחרים...וגם לא בהגזמה...
אין לי אני בעד מממש רוצה לעשות משו ברגל בעלי נגד חופר לי
טוב יקח זמן עם אני יתחיל לפרט נתחיל בזה שאני לא מתחרטת וכפאני די אוהבת קעקועים אבל הוחלט לעצור אחרי 8 לא??
אין לי פעם רציתי אבל החלטתי לוותר כי לא היתי סגורה ב 100% מה אני רוצה בינתיים יש לי צלקת ענקית על כל הבטן ובטן מלאה בסימני מתיחה שאני מתגאה בהם - הרוחתי כל סימן מתיחה וגם את הצלקת ביושר