צירים לא סדירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    אני בשבוע 39+2. בשבועות האחרונים אני מרגישה מידי יום ולאורך כל היום צירים לא סדירים. חלקם כואבים ממש וחלקם כואבים פחות. לעיתים הם כל שבע דקות ולעיתים כל חמש דקות ואז נפסקים ולאחר חצי שעה או שעה חוזרים שוב.
    לא הלכתי לעשות מוניטור כיוון שבקורס הכנה ללידה הנחו אותנו שיש להמתין לפחות שעתיים עם צירים סדירים כל 3 דקות לפני שמגיעים לבית החולים. העניין הוא שאני די חוששת שאולי אני מפספסת משהו.. הבדיקה האחרונה שעשיתי אצל רופאה (שגרתית) הייתה ב05.08 כשהייתי בשבוע 37.. ולא נקבעה לי עוד בדיקה. רק נאמר לי להגיע למוניטור בשבוע 40 ונקבע לי לשבוע הבא. האם בכל זאת כדאי ללכת להיבדק לפני המוניטור? אני מרגישה תנועות עובר היטב אבל כמו אצל כל אחת קיים בי החשש שאולי תהיה פתיחה או התקצרות של צוואר הרחם מבלי שאני אהיה מודעת לעניין.. כמו כן, שאלה נוספת- האם ייתכן שהעובר ישנה את התנוחה בה הוא נמצא? אני חוששת שלא נגלה מאוחר מידי שאולי אנו נזדקק להיפוך או משהו כזה...
    האם ישנן דרכים לזירוז הלידה או לקידומה? אני הולכת המון ברגל, עולה המון במדרגות, מקלחות חמות, כדור פיזיו וכדומה.

אודה לעצתך!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדאי ללכת להבדק
    העובר יכול לשנות תנוחה, אבל הסיכוי לזה הוא מאוד מאוד נמוך בשבועות אלו

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה