דילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לפני חודש עזבתי את העבודה, ומאז אני בבית.
    תכננתי להיות באוגוסט עם הבנות בבית ובמקביל לחפש עבודה באינטנסיביות, חיפשתי מצאתי משהו ובסוף זה לא הסתדר .
    שחר אמורה להיכנס לגן פרטי רגיל בספטמבר, ואני בלי עבודה.
    אני רוצה לדבר עם מנהלת הגן ולהסביר לה שנכון לעכשיו אין לי אפשרות להכניס את שחר לגן (מיותר כאשר אני יושבת בבית ללא עבודה) , רציתי לעשות זאת היום אבל פתאום קיבלתי שיחה וזימנו אותי לראיון עבודה ביום חמישי הקרוב.

אני לא יודעת מה לעשות.. לדבר איתה היום ואז אם זה יסתדר לי בע"ה אז שוב לצלצל ולהגיד לה שהיא כן נכנסת או לחכות ליום חמישי ואז אם זה לא זה אז לומר לה .. זה קצת יהיה מאוחר מידי לא?
    אוףף זה בעייתי
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת איך זה הולך אצלכם ...
    מה מקובל ? מה טיב היחסים ? שילמת מקדמה ?
    בכל אופן אם לא נעים לך להודיע מהרגע האחרון אז תודיעי לה עכשיו שכרגע את נמצאת בין ראיונות ואת מקווה להתחיל לעבוד ובמידה שזה לא יסתדר אז....
    אני בטוחה שהיא תבין
  • שכחתי לאחל לך בהצלחה
  • קצת פדיחה כי בטח במקום שחר היא תרצה לקבל ילד אחר. הנדנד הזה של עד יום חמישי אולי וכל זה... אוף אין לי מושג מה הייתי עושה
  • כפי שנאמר הכוללל לטובה.שיהיה המון בהצלחה במה שתחליטי

• לדעתי יהיה לך הרבה יותר קל לחפש עבודה באינטנסיביות אם תהיי זמינה, לא?

כך גם אם מתקשרים ומבקשים שתבואי מהיום להיום, את יודעת שיש סידור לילדה ואת פנויה לראיון.

אני חושבת שעדיף שתכנס עם כולם יחד ושאת תהיי באמת חופשיה לחפש באינטנסיביות

שיהיה בהצלחה, גם לשחר בגן החדש וגם לך

• אזזז צלצלתי אליה והסברתי לה את העניין , אנחנו כמו משפחה כל הילדים של המשפחה גדלו אצלה, היא הבינה אותי ונתנה את ברכתה.
    אמרתי לה שביום שאני מוצאת עבודה למחרת שחר אצלה
  • סבבה , ככה זה צריך להיות .
    אין מה לעשות החיים הם דינאמיים ואת בטח לא תקחי עבודה מתוך לחץ כי את יודעת שאת מחוייבת לתשלום הגן
  • בהצלחה
  • מעולה!
    איזה כיף שהיחסים כאלה
  • עשית בשכל.

בהצלחה מחר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שמחה שהסתדר לך על הצד הטוב ביותר

• תודה אין כמוכן בעולם כולו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה