האם זה יכול לעשות לי בעיות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לפני שבועיים הייתי אצל כירורג שד שגילה לי גוש בשד שמאל והפנה לUS
    היום היה לי US, ודווקא בשד שמאל הכל היה תקין, בשד ימין נראו 2 ציסטות מחוברות של 0.4 ס"מ (פיציות...), היה לכן דבר כזה? מטפלים בזה? נותנים טיפול תרופתי או מנתחים?
    ואם לא מטפלים או מתערבים, זה יכול לעכב לי את תהליך הטיפולים?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,את יכולה להיות ממש רגועה אני לפני ארבע שנים לערך גם גיליתי גושים כאלה ועברתי אולטראסאונד והכל ברוך השם היה תקין ,ולאותה התקופה לא הייתי בטיפולים.
    לפני כשנה שהתחלתי טיפולים והתבקשתי לעבור בדיקת שד,נבדקתי ולא היו שום גושים.
    לאחרונה שוב עברתי בדיקת שד ושוב התגלו שני גושים קטנטנים ,נשלחתי לאןלטרסאןנד וברוך השם הכל תקין .
    אין מניעה להתחיל טיפולי פוריות ואין צורך בשום התערבות חיצונית או תרופות ,אבל כהמלצה אני ממליצה לך להבדק עוד שלושה חודשים שוב בכדי לוודא שהגושים לא גדלו ,
    ,כמובן שאינני רופאה והכי טוב להתייעץ עם הרופא המטפל שלך .
  • ציסטות זה ממש לא נורא ולא עושים איתם שום דבר. תהיה רגועה !!!
  • ????, ?? ?? ??? ???? ???, ???? ?? ??? ????...

????!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה