שיטת הלוחשת לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלתי לרוא את הספר הזה...

אני תוהה אם מישהו משתמש בשיטה שלה...
    נשמע אחלה וקל אבל היישום נראה לי לא כזה פשוט, במיוחד אחרי כמה שבועות של בלבול מוחלט, גם לעצמי וגם לתינוקת... לא יודעת למה היא התרגלה והאם התרגלה כבר....

מה אתן אומרות על השיטה?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
8 תגובות
עמוד 1
  • הבת שלך עדיין קטנה מאוד אני לא חושבת שהיא התרגלה כבר למשהו מסויים.. .
    אני אהבתי את הספר של הלוחשת , אימצתי משם הרבה דברים וויתרתי גם על הרבה דברים .
    בשעות הילילה בערוץ "הופ" את יכולה גם לצפות בפרקים של הלוחשת ... אין כמו מראה עיניים
  • וואלה לא ידעתי שגם משדרים.... אבל אני ישנה בלילה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אהבתי את השיטה יישמתי אותה בכמה דברים וזה היה לא רע,קראתי אותו רק בילד רביעי ובהחלט הוסיף
  • אני מאוד אהבתי את השיטה שלה, חוץ מהקטע של האוכל וההנקה, כל השאר סבבה!

רותי

• היו לי שני ספרים שלה (ורוד ותכלת) מגיסתי, והחזרתי אותם אחרי 4 וחצי שנים, כשאחותה ילדה, מבלי אפילו לדפדף באחד מהם....
  • ההקפדה על סדר יום יכולה להתחיל להתאים,אבל את צריכה לזכור שהקטנה שלך עדיין פיצית.היא לא ממש מוכנה לסר כ"כ קבוע
    בטח שלא לשיטת הרם הורד.

עד גיל חודשיים,לפחות זה בעיקר צורך פיזי של מגע,אוכל ואהבה.
  • האמת זה לא ממש בשעות הלילה המאוחרות , זה בערך ב- 00: 22 אם אני לא טועה
    תכווני להקלטה (אם יש לך ..) אם לא , אולי תעשי חיפוש בגוגל
  • תלוי מה.

כל שיטת הרם הורד וחמש דקות לא מתאימותעדיין לגיל כזה, לפחות גיל 3 חודשים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה