אפשר רק שאלה דחופה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףף אין לי מושג מה זה יכול להיות, לפני חודש הילדה קמה באמצע הלילה והקיאה וזה היה חד פעמי ומאז לא חזר עד מלפני חצי שעה..היא לא ישנה טוב בכתה מהשינה איזה שעתיים עד שפיטעום התחילה להקיא (עליי,על המיטה) היא אומרת שלא כואב לה כלום מישהי יודעת מה זה? היא מתנהגת רגיל לחלוטין כרגע..אהה ויש לציין היא לא הייתה בשמש אתמול..מה אתן אומרות לכחת לרופא? אין לה חום אין כלום..
6 תגובות
עמוד 1

• לא נראה לי שיש קשר בין ההקאות... בכל זאת עבר חודש

אם היא ממשיכה להקיא הייתי הולכת לרופא.

יכול להיות שיש לה וירוס, אבל עדיף שרופא יבדוק

ושתשתה הרבה מים

החלמה מהירה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• גם לי לא נראה שיש קשר בין ההקאות...
    אולי אכלה משהו לא טוב, אולי קצת התייבשה (לא חייבים להיות בשמש כדי להתייבש) אולי משהו לא ישבה לה טוב ויצא החוצה, אולי איזה וירוסון...
    אם מרגיש לך לא נכון ולא תקין לכי לרופא אבל אם היא מרגישה טוב וחיונית וחייכנית ומתוקה הייתי מחכה לראות מה קורה איתה...

• מסכימה עם תמר

חודש הבדל - זה אומר שאין קשר בין הדברים.

יכול להיות שאכלה משהו לא טוב, שהיתה לה ליחה והיא הוציאה (זו הדרך היחידה שלהם כמעט להוציא ליחה מצטברת).

תעקבי אחריה אם היום היא בסדר - לא הייתי עושה כלום - רופאה שלמה!
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מה שכתבו לך
  • תודה בנות על התשובות, כבר קיבלתי תשובה הכי ניראת לעין מה קרה לה בלילה היא מהבוקר משלשלת מים ממש ממש מים..שוב אותו הוירוס כמו מלפני חודש..מזל שאני בחופש עד מוצ''ש..רק שזה יעבור לה עד יום שני הבא כי היא עולה לגן עירייה..שוב תודה רבה..
  • יש עכשיו המון וירוסים של שילשולים והקאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה