חרדות, חששות ושאר ירקות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעזאזל עם החרדות האלה! חשבתי שכשאני אתחיל להרגיש את קינדרון החרדות יעלמו אבל ממש ממש לא... עכשיו אני חוששת בכל פעם שאני לא מרגישה אותו אבל הוא כמו ילד טוב מרגיש שיש לו אמא חולת נפש אז כשאני מתחילה לחשוש הוא נותן איזו סלטה קטנה ואני מפרשת את זה כ״באמא שלך, אני בסדר. תני לגדול בשקט!!!״.
    מחר (בעצם היום) בעלול צריך לעבור מיפוי עצמות וזאת בדיקה שמזריקים בה חומר רדיו אקטיבי שיכול להזיק לעובר, החומר הזה מופרש בשתן, בצואה, ברוק ובזיעה. מה שאומר שבערך יומיים שלושה אני כנראה לא אשן עם בעלי
12 תגובות
עמוד 1

• אין לי אייקונים אני דרך הנייד אבל קבלי מיליון חיבוקים
    מובנים לגמרי החששות שלך אצלי זה היה אותו הדבר בדיוק

• מאמי....
    קבלי מליון

• ואוו כאילו אני כתבתי את זה.
    חרדות בלי סוף בדיוק כמוך ויש לי לעבור עוד חצי , אותן מילים.
    חייבים להתעשת זה לא עסק ככה כל היום להתעסק במחשבות טורדניות.
    הכל מפחיד בחיים גם לעבור את הכביש במעבר חצייה.
    אז בואי נחליף את המחשבות הללו בדברים טובים שיקרו בעתיד , ונחכה בסבלנות ובאושר לזעטוט/זעטוטה.
    ולגביי בעלך אני ממש מבינה אותםך , כשבעלי היה חולה אמא שלי שלחה אותו להורים שלו והוא היה חסר אפילו עם זה היה ליומיים.
    אז קבלי, שירגיש טוב במהרה.
  • לגבי החששות.זה משהו טבעי לגמרי
    לגבי המיפוי עצמות באמת אסור לך להתקרב לבעלך לפחות 24 שעות כשהייתי בחודש תשיעי ליאן עברה מיפוי כליות וגם שם מזריקים חומר רדיואקטיבי והיה אסור לי להתקרב אליה במשך יממה
    ]
  • ממי, אני מקווה שאת משלימה שעות שינה עכשו...............
    אני כבר רואה איך אני מפוצצת את המחשב ואת הבנות פה באותן הודעות בדיוק.......
  • למיטב זכרוני ואם זה מה שעשו לאבא שלי, החומר הזה אסור ליד נשים בהריון ותינוקות..
    אני זוכרת שאמרו לו שאסור לו להתקרב לרז. החומר ה זה סוג של קרינה כזאת נכון?

• תודה בנות על התמיכה... נרדמתי רק ב5 וב-7 כבר קמתי כדי ללכת לרופא תעסוקתי.
    אני כל כך חרדה, כל הלילה הרצתי כל מיני תסריטים רעים בראש ואין לי כח יותר!!!
    ועם העייפות זה רק מחמיר...

תוסיפו לזה את וולדמורט שכל הזמן מנסה להרוג אותי!!!!!
  • מאמי שלי אני עד עכשיו בחששות וחרדות
    עושה יותר מעקבים וביקור אצל הרופא נשים שלי
    אומנם אני מרגישה את העוברית שלי יותר אבל יש לי הרגשה שתמיד אני מסתובבת עם פתיחה מלאה במיוחד שהיא לוחצת לי למטה
    ( ככה הרופאים בדקו אותי - רק אחרי שהייתי גמורה בפתיחה מלאה)

בהצלחה לבעלול בבדיקה ואם זה לא טוב תצאי מהבית לשלושה ימים למרות הקושי אבל זה יעבור מהר

• מאמי תרגישי טוב...
    הכל יהיה בסדר אין סיבה שלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה