עשיתי הדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותתתת יקרות עשיתי מקלון הזהב וכעבור 2-3 דק חזרתי לראות את התוצאות היה פס כהה ופס בהיר שממש רואים בעלי אומר לי יש שתיי קווים כמעט נחנקתי !!העניין שמהללת בקושי יצא לי פעמי אולי כמה טיפות על המקלון ..מה אתן אומרות ללכת לבדיקת דם ? או שמוקדם ?או שזה לא ?
21 תגובות
עמוד 1
  • ממי שלי לי נשמע שזה ממש ממש כן! 2 פסים זה 2 פסים!!!לדעתי תלכי לבדיקת דם, את כבר באיחור ...יו בהצלחה!!!!!
  • 8 אני אלך לקופה .מישהי יודעת מתי בערך יש תשובות?רק היום יש רופאת נשים פעם בשבוע יום רביעי אני רוצה שבמידה וחיובי ללכת אלייה עוד היום ...יש לי כאבי בטן או מהיתרגשות או לא יודעת למה ..ועדיין העצמות קלות בהירות מאוד מאוד  
  • בדרכ באותו יום אחהצ, את יכולה לראות את התשובות באינטרנט, את גם לא צריכה רופאת נשים, כל רופא משפחה יכול לתת לך הפניה לבדיקה
  • במידה וחיובי אני רוצה ללכת אלייה לראות מה זה ההכתמות האלה ?אם זה חיובי אני שבוע 4+2 ..השאלה מה הכתמים האלה ..הם יצאו רק לאחר קיום יחסים עם הבעל אתמול אחרי ששבוע לא הינו יחד פשוט לא היה בא לי ..
  • גם אני עשיתי עם מקלון הזהב אחרי יומיים איחור, ויצא לי פס כהה ופס בהיר..
    מזל טובבבב

• מיכליייייייייייייייייייי ידעתיייי!!!!
    הייתה לי הרגשה !!!

פס זה פס מאמייייי!!!!!

מזללל טובבבב!!!!

יו אני מיש מתרגשת בישבילךך !!!!
  • מיכלי היקרה כמו שאומרים פס זה פס ,מזל-טוב
  • יקירתי, פס זה פס, שיהיה לך בשעה טובה. המשך הריון קל תקין משעמם סקסי ובעיקר בידיים מלאות!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בנות תודה רבה לכולכן אני מאחלת לכן שכל אחת החודש יהיה החודש שלה !!!שנשמע מכן רק בשורות טובות אתן מקסימות !!!! מגיע לכן !מפזרת וחייכן מונוטוני ענקיייייייייייייייייי אני כבר ממתינה בתור לבדיקת בטא והרופא משפחה רשם תשובה דחוף כי יש לי ב1 וחצי תור לרופאת נשים אם לא עד שבוע הבא אין פנוי ..אז מקווה לעדכן על בטא תקינה נשיקות !!!
  • אמרתי לך או לא???? אין מקלון הזהב הזה מביא רק בשורות טובות !!! בכל אופן ממוש המון מזל טוב ממש כיף לשמוע שימשיך להיות תקין וקל ויאלה לעדכן בטא מעלפתתת
  • מזל-טוב בובה,בשעה טובהההההה...
    שיהיה בהצלחה,עגול ותקין...

• מיכליי!!!איזה כיףףףףף!!!ברוך ה׳!!מזל טוב!!!!תמשיכי לעדכןןןן!!!תפזרי עלינו אבקה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • יקירותיייייי פוווווווווווווווווווווווווווווו ענקי לכולכן :) מקווה ומצפה שהחודש הזה יהיה פורה במיוחד !!!!!! עשיתי כבר בטא התשובות יגיעו בערב זה מסובך לפרש אותן?אני אראה את התוצאה באתר אינטרנט של מכבי ..בנתיים הפרשות חומות בהירות אני מקווה שזה בסדר..ושהבטא תהיה טובה בע״ה
  • בטא זה פשוט מאוד לבדוק

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • טוב אמרו שהתשובות יהיו ב6 בערב עד אז אני מקווה שיהיה בסדר ..הכתמים האלה וכאבי הבטן הורגים אותי אני רק רוצה לישון
  • אתן חושבות שיש סיכוי שהבדיקה יכולה לטעות ?משום מה אני לא רגועה ..כשעשיתי את הבדיקה מרוב הלחץ נעצר לי הפיפי ויצא על המקלון רק כמה טיפות לשנייה בלבד ..לא יודעת אם זה מספיק כתוב לשים מתחת לשתן לפחות 5-10 שניות ..
  • יאאאאאאא איזה יופי
    בשעה טובה!!! תעדכני אותנו

• דיייי!!!! מיכלי!!! איזה יופי!! החודש הזה, בלי עין הרע...5555 מאחלת לך הריון נעים ובריא ומשעמם!! שמחה מאד בשבילך!
  • יוווווווווווו שיהיה לך בהצלחה ותודי לאלוקים הוא ענק!!!!ותתפללי על כולן.....
  • מיכלושית10 עצה שאני עושה אני עושה את זה לתוך כוס ואח"כ מכניסה את המקל!!!!!
    אבל תמיד מדמינים אולי עשינו טוב כי כי רוצים..............,לא?

אלוקים עוזר תאמינו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה