היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואני צריכה את עזרתכם! כשאני מניקה את יוסי בלילה הוא עושה קקי תוך כדי ובסיום ההנקה נירדם. כשאני מחליפה לו הוא מיתעורר ולא נירדם במשך שעתיים ויותר אני מנסה להחליף בעדינות אבל השינה שלו ממש קלה והוא מתעורר. מה הייתן עושות משכיבות אותו לישון ומחליפות בבוקר או מחליפות בלילה וזוכות לעוד שעתיים של חוסר שינה?
17 תגובות
עמוד 1
אולי לנסות לקלוט את הרגע בו הוא מסיים לחרבן ואז להחליף במקום לחכות לסוף הארוחה?
הייתי מחליפה לו. מנסה ישר אחרי שסיים ת'קקי.
עדיך להסתכן בלהרדים מאשר להתמודד עם טוסיק אדום..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
כמו שלינבר אמרה, מנסה להחליף באמצע הארוחה, כדי שיחזור לישון בסוף ההנקה.
בעייתי, אנחנו עם ריפלוקס, גם ככה כשאני מחליפה לו זה אחרי גראפס והמתנה והוא עדיין פולט הרבה כשאני מרימה לו את הרגליים, לדעתי זה מה שמעיר אותו, מצד שני לישון עם קקי
קודם כל תתחדשי על החתימה
כן, זה מה אני חושבת לכן אני מחליפה אבל זה ממש דופק לו את כל השינה
אני הייתי מציעה לך לעשות לו אמבטיה קטנה עם מים חמימים אפילו בכיור זה היה מעייף אותו
יאללה תשאבי תכיני לי בקבוק ולכי לישון !!!!!!
בקשר לקאנטרי אין בעיה, מחר בבוקר
יפית אמבטיה ב3 בלילה
ן, במקום להשתמש במגבונים תשתפי אותו בברז
טוב, אני חושבת קצת שונה. הבן שלי גם היה עושה קקי אחרי כל הנקה, בהתחלה הייתי מחליפה לו ואז נותנת להמשיך לינוק והוא היה נרדם תוך כדי הנקה שוב. הגיע השלב, באיזור גיל חודש שהוא הפסיק להירדם בקלות ואז הפסקתי גם להחליף לו, גם אם עשה קקי (גם ככה עוד שעה וחצי היה קם שוב לאכול). באזור גיל חודשיים הוא הפסיק לעשות קקי בלילה.
לא הייתי משאירה עם קקי למרות התיסכול בחוסר שינה אני מקווה שזה מצב זמני