בוקר אור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי היום למעקב זקיקים ובזמן האולטרסאונד הטכנית התחילה לשאול אותי- יכול להיות שבייצת כבר? הייתה לך צ׳יסטה בצד ימין? את לוקחת הורמונים? בסוף היא אמרה שיש משהו שנראה או כמו זקיק מוביל או כמו שאריות של צ׳ייסטה אבל שהיא רואה במחשב שלא הייתה צ׳יסטה, אז היא מקווה שזה זקיק והוא בגודל 15מ״מ, יודיעו לי ב 2... הלחיצה אותי קצת עם כל השאלות, עכשיו אני גם מודאגת כי היום כבר רביעי אז מה עושים אם הזקיק יהיה כמעט מוכן לפני השבת? כי אם מפספסים מפספסים אין דרך חזרה.... אוף כמה מחשבות, התעייפתי מעצמי
7 תגובות
עמוד 1
  • טכנאית היא לא רופאה, מאחלת לך שהטיפול יצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!1

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה פנינוש ממוש
  • ג'יסי דברי עם רופא ,אני מאמינה שהוא יסביר יותר טוב מטכנאית.

/]
  • תחכי לשעה 2 ככה תוכלי לעשות סדר בדברים!!! את לא מקיימת כבר מעכשיו יום כן יום לא? לאיזה גודל הזקיק צריך להגיע בשביל להיות מוכן
  • אנחנו לא מקיימים בכלל כי רצינו לחכות להזרעה מאחר ואיכות הזרע היתה נמוכה, אומרים שהזקיק אמור להיות 18-24מ״מ אבל היא הסבירה לי שזה לא תלוי רק בגודל אלה גם בבדיקות דם, כנראה שאם מבחינה הורמונלית הוא מוכן אז הוא מוכן, נותנים לי זריקת אוביטרל בשביל לעורר את הביוץ, טוב באמת אחכה ל 2, תודה מקסימות שכמותכן
  • מאמוששש!!בהצלחההה!!מחזיקה אצבעות לזקיק מוביל עוד היום!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה ממושית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה