אני רוצה להגיד לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שפשוט נהיינו דור של בנות ללא שכל וטיפת אמונה על הכל אנחנו בודקות במחשב ומקשיבים לכל מתחמה שחושב שהוא איזה פרופסור די נמאס אנחנו חייבת להשתחרר איך עושות בנות בעולם השלישי שהם בכלל לא יודעות מה זה אולטרסאונד והן יולדות ילדים בריאים לא שאני בעד לא לבדוק כלום אבל עדיין אנחנו חייבות להרפות קצת מכל הבדיקות !!!! בחול קראתי שיש לבחורה במהלך ההריון שלה עד 3 אולטרסאונד והראשון אין מה לדבר לפני שבוע 10!!! רק אנחנו ענד לא חמישי כבר עם רגליים למעלה !!!! אני מאמינה בלב שלם שהכל מלעמלה ומה שצריך לקרות קורה אם נרצה או לא אז טיפת אמונה חברות שלי אוהבת אותכן
2 תגובות
עמוד 1
  • חסידוש...חחחחח.... התחרפנת מרוב אינפורמציה? בגדול אני מבינה אותך, ישראל היא המדינה בה נשים עושות הכי הרבה בדיקות במהלך הריון, ויש המון מידע היום מכל כיוון וזה מאד מבלבל, מצד שני לא הייתי רוצה לחיות בהודו למרות שמאד נהניתי בחצי שנה שהייתי שם ועוד אשוב, החיים אמנם יותר פשוטים, אבל אם היית שם היית רואה כמה מומים יש... המון... דברים מאד קשים למראה ובכל מקום, אני חושבת שכמו כל דבר בחיים צריך איזון, גם לדעת ולהתייעץ וגם לסמוך על עצמנו ועל כל כוח עליון שכל אחת מתחברת אליו, מה שנקרא איזון עדין (-: ואגב, זה נכון לגבי המון שלבים בחיים, גם כשיש תינוק יש המון דעות ותאוריות לגבי כל גרעפסלה שהקטן מוציא... צריך לדעת מה לקחת ומה לסנן. שיהיה לנו יום רגוע רגוע
  • זה מה בעלי אומר לי, מרוב שאני בקיאה בנושא אני לא זורמת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה