החופש הגדול -ועזרה מההורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיים כזה דבר? או שסתם אני בפנטזיה
13 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי והיה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בוקר טוב לך... קודם כל שיהיה בשעה טובה!!
    דבר דני - בטעות מחקתי את ההודעה ששלחת לי אז תשלח לי שוב
  • לשמחתי אני לא עובדת כרגע אז אני בבית איתם... אני לא יודעת איך אנשים אחרים מסתדרים
  • אני מקבלת עזרה מאמא שלי לאורך כל השנה... וגם בחופש הגדול
  • ענת שלחתי לך
  • ההורים שלי דווקא די עוזרים - אבל בגלל שהחופש קוצר אין הרבה צורך

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • טוב אז אצלנו אין דבר כזה ההורים שלי עובדים אז אין מה לבקש חמי וחמתי אנשים חולים אז גם אין מה לבקש ולהגיד לך את האמת האמת יש להם חיים גם משלהם למדתי להבין את זה למשל ההורים שלי אנחנו שישה ילדים בלי עין הרע שלושה מאיתנו נשואות וכל אחת עם הילדים שלה אז אם לאחת יצטרכו גם לעזור לשניה וההורים שלי לוקחים חופש כל שנה באוגוסט ונוסעים לחו"ל להנות לבד כזוג גם להם מותר אנחנו באים לבקר בסופי שבוע ואני גרה ליד ההורים שלי והקשר שלנו מעולה.
    אני משלמת ביביסטר כל פעם שאני צריכה וזה מה שעשיתי החופש שלמתי קייטנות שלושה ילדים וביביסטר עד סוף החופש וזהו למרות שאין עודף כסף עדיף ככה ואני לא כועסת בכלל.

• אבא שלי לקח חופש ועשה קייטנה של 3 ימים לנכדים בסוף יולי
    בתחילת אוגוסט נסעו לסין... הלילה הם חוזרים
  • אצלי אמא שלי תמיד מציעה שאני יביא תילדים
    אליהם אבל בגלל שאני יודעת שיותר מיום וחצי
    הילדים שלי כבר משגעים אותה ....אז אני לא מעמיסה
    מספיק לי שהם ישנים אצלהם בערבים שאנחנו יוצאים לבד
    והליקוי .....עזבו

• ההורים שלי שמרו על הילדים באוגוסט כל יום שני ושלישי. על שלושתם! חירפון קצת אבל האמת שלא היתה הרבה ברירה

• בהחלט יש עזרה. אמא שלי עוזרת מאז שהילדים נולדו. גם כשהייתי בחופשת לידה היא היתה לוקחת אותם לטיולים בעגלה ונותנת לי קצת זמן "לעצמי".
    השנה היא עזרה פעם בשבוע כי יש לי השתלמויות שאני מחויבת אליהן.

אנחנו חמישה אחים והיא עזרה/עוזרת לכולם. רוב האחיינים שלי כבר גדולים אז פחות צריכים עזרה אבל כשהיה צריך, עזרה. יש לה 12 נכדים.....

החופש הזה אחיינים שלי ישנו אצלה די הרבה... אפילו 3 ימים ברציפות.

ואגב, היא בת 73
  • ההורים שלי עוזרים לי עם הילדים כל השנה. אם זה לבוא אליהם באמצע שבוע אחה"צ ובסופ"ש- אירוח שכולל ארוחות ומקלחות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה