זה כל כך מבלבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה לניקול התחילו גזים
10 תגובות
עמוד 1
  • ללא ספק זה המעגל המתסכל של כאבי הבטן
  • אויייי זה בדיוק מה שאנחנו עוברים
  • ניסית לשאול בפורום הנקה?
    [/url
  • אל תתני לה לאכול כשיש לה גזים...

תנסי לבדוק מרווחים של כשעה וחצי כל פעם.- זה אמור להספיק לה בשלב הזה. להרגיע בכל דרך אפשרית עיסויים אמבטיות וכו ורק אחרי כל הנסיונות תתני לאכול- כמובן לא להרעיב את הילדה כן

• אוי אוי .. מעגל הקסם של הגזים....
    שתעבור מהר התקופה הזו!!!!

• מאמי אם את נותנת לה עוד אוכל מבלי שהיא רעבה זה מחמיר את כל נושא הגזים.
    תשתדלי כן לשמור על רווח ואפילו קצת להגדיל אותו.
    בינתיים תעשי לה עיסויים בבטן, לפעמים ישיבה בסל קל יכולה לעזור, תניחי אותה עליך (בטן לבטן) שימי לה כרית חמה על הבטן .....
    אויש זה מן מעגל מרשע שכזה....
  • אני הייתי מנענעת את נועה על הידיים כ 10 דקות. אם הייתה נרגעת זה גזים ואם לא זה אוכל. לפעמים כשידעתי שהיא אכלה לא מזמן הייתי ממשיכה להחזיק והמון זמן. וגם היא לא רצתה מוצץ אף פעם. תראי מה יעבוד אצלך תנסי שיטות שונות ועוד מעט כבר תדעי להבחין.

בהזדמנות זו גם אגיד את מה שלא הספקתי בזמנו ומזמן רציתי השם שבחרתם מהמם!!!!!!!

תחזיקי מעמד
  • לנו כבר מהתחלה עזר המנשא בתנוחה של בטן אל בטן. מנשא בד.
    עמית היתה נרגעת ככה ממש

ובכל מקרה

• מאמי...
    הלוואי והתקופה של הגזים תעבור מהר (גם לךכם וגם לאירוש

• אני הייתי מחזיקה אותו עם הבטן כלפי מטה על היד שלי (תנוחת הנמר).
    ומקרבת ברכיים לבטן ולוחצת קצת, זה משחרר המון גזים ויציאות.
    הוא היה אוכל אצלי כל שעה שעתיים ובטיפת חלב אמרו לי שחלב אם מקל על גזים.
    בכל מקרה, בסוף עובר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה