היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צואר רחם אחורי, רך , מקוצר 70% , ראש לוחץ ב- s-1. אורך תעלת צואר הרחם 17-19 מ״מ
בקיצור זה מה שהרופא רשם ושלח אותי למיון יולדות לבדיקה נוספת ושכיבה מוחלטת פה עד שבוע 35 לפחות
19 תגובות
עמוד 1
אה ומי שלא יודעת זה עקב הריון בסיכון ולידה מוקדמת של ליאם בשבוע 29
יהיה בסדר..
אויש מאמי.......
ומה זה אומר?
הכל יהיה בסדר!!! בע"ה...
לחשוב רק חיובי!! [/url
תחזיקי מעמד מאמי עדיף שתהיי בהשגחה והכל יהיה בסדר עם התינוקת ]
מותק, הכל למען מטרה כ"כ חשובה וטובה!
נטלי אהובתי. את שומרת על האוצר שלך עכשיו.
תיהי חזקה נסיכה. בשמת
עוד קצת מאמי! תחשבי שזה בשביל מטרה כלכך חשובה ... העיקר שתלדי בזמן ושתצאי בידיים מלאות
לא מבינה בכל התיאורים שרשמת חוץ מזה שיש לך מחיקה של 70%
עוד קצת! תחשבי שז עוד 3 שבועות אני בטוחה שזה לא נעים בכלל להיות בבי חולים זמן כל כך ממושך ושבבית מחכים לך 2 אוצרות
כמו שמיה אמרה סגרי רגליים חזק, ודברי הניכה שתחכה עוד קצת
אוי נטשה תעדכני והכי חשוב תשמרי על עצמך... אני אדבר איתך
אוי מאמי עכשיו שמתי לב שרשמת שאת נשארת לאשפוז עד שבוע 35
או מתוקה שלי..... תיראי זה קשה אבל למען בריאותך ובריאות העובר את חייבת לנוח בשכיבה מוחלטת...
אוהבת ושולחת חיבוקים!!!
את בסורוקה?
אוי מאמי :(( איך לא מגיע לך לחוות את זה.. אבל יהיה בסדר נסיכה תנוחי הרבה ובע"ה הכל יהיה בסדר!!
בס"ד
מבאס וקשה מאוד להשאיר 2 קטנים בבית אבל מאמי יש לך אוצר בבטן שצריך שתגני עליו אז סבלנות וה' יעזור שתחזרו הביתה בשלום את והתינוק/ת ל3 שמחכים בבית שיהיה בקלות