טוב חייבת לכן עדכון!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחי גנב לאבא שלי את האוטו בשלוש וחצי בלילה גילינו על זה והוא ברח.. הוא בן 16 בלי רישיון ועם הרבה חוצפה!! מיותר לציין שעברתי לילה בלי שינה ועם הרבה דאגות..
    הרכב אצל ההורים שלי הוא החזיר אותו לקראת ארבע ככה וההורים שלי כבר שבורים...
    אני פשוט לא מבינה אני כלכך כועסת זה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה וגיליתי שהוא גם גנב להם הרבה כסף מהארנקים ושהם פשוט נאלצים לנעול כל מה שיש בבית מחשש לגניבה או שימוש לא לעניין.
    אני כועסת זועמת ופגועה אני מבחינתי מוחקת אותו ניסיתי לעזור לו ניסיתי לפתור לו בעיות אני נותנת לו הכל!!! וגם כסף שהוא צריך אבל אחרי שראיתי את אבא שלי כמעט עובר התקף לב בגיל 50 אתמול בלילה נגמרו הסנטימנטים ומבחינתי הוא מחוק...

בנוסף להכל בן דודה שלי אתמול עבר ניתוח חירום אפנדיציט בלילה והניתוח הסתבך

10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קבלי מלא
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת הוא ערס צעצוע אף אחד מבחינתו לא מעניין אותו אמרתי לו שאני הגשתי תלונה במשטרה על גניבת רכב אבל זה אפילו לא הזיז לו
    פעם אחי יכל לדבר איתו הוא בן עשרים וארבע ופעם כל מה שאחי היה אומר היה קדוש הוא גם אליו לא מקשיב..
    כולם מיואשים ברמות על זה כבר לא רגיל.. אבא שלי כבר לא מסוגל להמשיך לחיות ככה הוא כל לילה יוצא עד השעות הקטנות של הבוקר ואבא שלי כבר שבועיים לא ישן!!!

כמה אפשר??

• אוףףף מה קורה היום בפורום כל העדכונים כל כך קשים ועצובים :(
    מאמי שלי מאחלת לבן הדודה החלמה מהירה בע"ה.. תעדכני אותנו
    ולגבי אחיך -
  • קודם כל והכי חשוב החלמה מהירה לבן דוד....

לגבי אח שלך - תגישו באמת תלונה למשטרה, דיווח לרשויות לא יודעת תיוועצו עם מישהו, אי אפשר שהו יגרום להורים שלך כל כך הרבה סבל, זה לא ייגמר טוב.
  • ןואוו
    המצב לא משהו הא?
    אני חושבת שאחיך צריך ללכת למקום בו מישהו חיצוני ידבר איתו , ילווה אותו
    מדריך נוער שכזה ...
    יש לכם מקום כזה ? ארגון, מתנס, קו חם - משהו?

אה ושהבן דודה ייצא בריא ושלם מבית החולים כמה שיותר מהר

• ואווווו
    לא קל תהיי חזקה יקירתי
    רפואה שלימה לבן דודה שלך.
    בנוגע לאחיך הייתי יושבת איתו אחד על אחד ומנסה להבין יותר לעומק הנפש מה עובר עליו כי ברור שהוא עושה ע"מ להשיג משהו תשומת לב עקב חסכים מסויימים רק על ידי כך שתעלו על שורש הבעיה ניתן יהיה לנמצוא את הפיתרון
    בהצלחה רבה
  • נשמע שאחיך צריך ניעור רציני

• החלמה מהירה לבן דודה שלך
  • קודם כל רופאה שלימה והחלמה מהירה לקטנציק...
    בקשר לאחיך אני כל כך מבינה אותך.. אני קוראת את ההודעה וכאילו אני קוראת הודעה מאחותי היא באותה סירה כמוכם הבן שלה עשה/עושה את אותם הדברים היא הגיעה למצב שהיתה ישנה עם המפתחות מתחת לכרית והתיק עם הכסף בארון.. וכל פעם שלא קיבל מה שרצה היה עוזב את הבית ומאיים להתאבד

• יווווו מאמי, מחבקת אותך חזק
    אני לא מאמינה שאחיך הגיע למצב כזה...
    מקווה שימצא דרך נכונה ויפרוש מההתנהגות שלו.

ורפואה שלמה לבן דודתך!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה