תוצאות בדיקת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות 351 ..זה בסדר?לפי מחשבון הריון באנטרנט אני שבוע4+2
16 תגובות
עמוד 1
  • היי מיכל

הרופא שלי אמר בטא מעל 5 זה הריון.
  • מאמייייי??!!??!?את בהריוןוןןןןןןןן!!!!!מזל טובבב!!בטא מהמממתתת!!!שיהיה וימשיך להיות הריון תקין ומהמםםםםם!!תמשיכי לעדכןן
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מזל-טוב.
  • מזל טוב!!
    שיהיה בשעה טובה בטא מהממת
  • זה מעולה אני הייתי עושה הכפלה בעוד כיומיים לראות שאכן זה מכפיל את עצמו ובמידה וכן זה אומר שזה תקין :)

• ממיייייי קולולולולולולולולו!!!!!!!!!
  • מאמי שליי מזל טווובב!!!! איזו בשורה נפלאה!!! המשך הריון קליל ותקין!! תעשי עלינו פו :)
  • תודה רבה לכולכן בנות על הכל באמת מכל הלב !!!!!! אין ספק שזה אחד הפורומים!!!!! מפזרת עלייכן אבקת הריון ומאחלת שהחודש הוא של כולכן !!!
  • אוף בנות אני ממש סובלת מבדיקות דם זה משפיע עליי כמה ימים ..יש אפשרות אחרת חוץ מבטא נוספת ??
  • אולטראסאונד שזה בעוד 3 שבועות
    בזמני (לפני 4 שנים) לא היה צריך לבדוק הכפלה, עשיתי פעם אחת בערך יומיים אחרי האיחור, קיבלתי בערך תוצאה כזו ואז אחרי שבועיים שלושה עשיתי אולטראסאונד לדופק.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי מיכלוש! מזל טוב מתוקה!!! שיהיה לך בשעה טובה ושתדעי רק אושר ונחת מההיריון! נשיקות

crazy woman!
  • מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בריאות!
  • מזל טוב
    אנחנו לא ממש מכירות אבל אני קוראת את כל השירשורים ומשמח אותי כל פעם מחדש לשמוע בשורות טובות כאלה,
    שיהיה לך היריון מושלם ,בריא ותקין עם 9 חודש מלאים ושמחים.

שכל הבנות בכל הפורומים יתבשרו בבשורות טובות, אמן!
  • תודה לכולן !!!!אין עלייכן אחת אחת ..
  • מזל טוב נשמה!!אני שמחה בשבילך שיהיה הריון קל ותקין!!
  • מזלללללללללל טובבבבבבבב (תדמייני את זה בצעקה)
    איזו בשורה טובה!!
    שיהיה קל תקין ארוך ומשעמם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה