היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זכור לי שכבר דיברו על זה.. אבל מישהו ניסה באופן מעשי להשתמש בה? מכירות מישהו שהשתמש בזה ובאמת הצליח להפסיק? ואם כן - לקח את זאת עם הניקוטין או בלי?
15 תגובות
עמוד 1
אני מכירה כמה אנשים שהצליחו להפסיק אם את באמת רוצה את יכולה להצליח. אצלנו בעבודה מישהו היה מעשן כבד מאד, כבר מעל חודשיים הוא לא נוגע בסיגריות. וגם כמעט הפסיק כבר עם האלקטרונית.
אמרתי לך בפייס בעלי... הוא עישן עם ניקוטין ואחרי זה ירד לשמן בלי ניקוטין
בובה
תודה בנות :) ועוד שאלה.. אתן יודעות איזו מהן הכי מומלצת? של איזו חברה? ואיפה אני יכולה לקנות? כי ראינו בקיוסק 2 כאלו ב 500 ומשהו אבל אני לא מכירה את שם החברה ולא רוצה לקנות משהו לא מוכר..
אחי משתמש בשל take air והוא מרוצה.
של דובק טלטול זה האורגינל
האורגינל זה באנגלית אגוטי ואגוסי
בעלי משתמש באלקטרונית כבר איזה שלושה חודשים. הוא לוקח 16 מג ניקוטין (יש 12 ויש 6, ויותר מ16 לא מומלץ תכלס) איך שהוא התחיל להשתמש בה הוא לא קנה סיגריות יותר. נשארה לו אפילו עוד חפיסה שהוא לא סיים לפני שהגיע האלקטרונית, אז הוא הביא לחבר בעבודה
אני מבינה שבהתחלה כן לקחת ניקוטין, אבל עדיין את יכולה להחליט על כמות הניקוטין יש נגיד 6 מג, שזה ידמה יותר את ההרגשה בגרון של כל הסגריות שהן לייט וכאלה. אז כמה ניקוטין לקחת זה תלוי בהרגלי עישון (אם ממש לעשות התאמה) אפילו אפשר לשים טעם של הסיגריות שהייתם מעשנים.
לגבי האוריגינל- זה פטנט אירופאי. (ואתן ממש לא הולכות לקנות את הסגריה של בעלי הפטנט בגלל המחיר) כל השאר, מה שיש בשוק הישראלי זה סיני, וכידוע יש המון סינים והמון מפעלים של סינים והמון עושים אלקטרונית סינית. זה לא משנה איך הם קוראים לעצמם. הכי מצחיק שקוראים לסיני חיקוי, וזה חיקוי, והכל חיקוי- חוץ ממה שאני מוכר לכם. וכן הסיגריה של בעלי היא סינית. וסיני לא אומר שזה רע. להגיד שסיני אחד זה אוריגינל מסיני אחר זה לא נכון. זה לא האוריגינל שאתם מתכוונים אליו.
מאמי באיזו סיגריה משתמש בעלך? הצלחת לסקרן אותי..חחח
אני חשבתי לקנות את הג'ויטק..פשוט שמעתי שהיא הבטוחה ביותר מבין כל האחרות.. המחיר לא חשוב לי, הכי חשוב לי שזה יהיה משהו שהחומרים בו (בהשוואה לאחרים) יהיו הכי פחות מזיקים.. אם כבר מפוצצים את הפצע אז לפוצץ עד הסוף
מה קורה מאמי? בעלך קנה סיגרית חשמלית?
ג'ויטק
אגב. לג'ויטק יש מספר מוגבל של דגמים. יש מפעלים שמייצרים דברים מגניבים עם עיצובים ושטויות.
בננות, זה באמת כ"כ טוב??? אני קונה עכשיו, אם זה מה שיעזור לבעלי להפסיק לעשן. ומה המחיר הסביר לסיגריה כזו?
בעלי קנה את הגויטק והוא כבר לא נוגע לא באלקטרונית ולא ברגילה הפסיק לגמרי מכר את הסיגריות (2 בסט) וסיים פרק זה של החיים.